reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

nie wiem czy to ma sens- ale moze jak podasz rozmiar to moge Ci kupic i wyslac- na zwrot w razie czego jest 28 dni- wiec nawet gdyby cos- to powinnysmy sie uwinąc z przesylak w tę i z powrotem- tyle ze wiadomo dojda dodtakowe koszty- no ale jakby co to nie ma sprawy:)

reklama
Dziękuje za propozycję, ale niestety należę do tych osób co najpierw lubią przymierzyć, a potem kupić. Choć powiem szczerze, że propozycja kusząca.

Widze die perle ze ta sama kolekcja co i tu. Na te szare tez sie napalilam i w weekend mysle zajrzec do h&m, bo choc w swoje ubrania wchodze bez problemu to jednak w spodniach szczegolnie jeansowych zaczynam sie nienajlepiej czuc.

die_perle fajne spodenki. Też planuję podobne kupić, ale tylko jedną parę, bo ja głównie w spódnicach i sukienkach latam. Poza tym na razie nie mam w ogóle brzuszka, a podejrzewam, że kiedy zacznie naprawdę rosnąć, to będą już upały (mam nadzieję) i wtedy kupię sobie raczej kilka ciążowych sukienek.

Fajne spodnie, jednak ja jestem sukienkomaniaczką. :) Czytałam, że na upalne dni (a w lato będziemy mieć już spore bębenki :D) najlepiej postarać się o coś zwiewnego, wygodnego i z naturalnego (len, bawełna) materiału. Kupiłam sobie kilka fajnych sukienek z bawełny i lnu. :)

A co sądzicie o pasach ciążowych? Swój kupiłam tutaj (są też inne rozmiary; niski koszt wysyłki):
PAS CIĄŻOWY CLASSIC rozm.36-38 WYPRZEDAŻ (3113159448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

W kwietniowym "Mamo to ja" jest o nich artykulik. :)

no włąsnie w polsce tez nie ma h7m wysyłkowego a szkoda- bo ja sobie często zamawiam online- odeslac moge zawsze bo maja takie woreczki zwrotne i to oplacone- a do domku przychodza mi rózne znizki i rabaty wiec taniej mi wychodza rzeczy oniline:)

a co do sukienek tez juz mam dwie- jedna "elegancką" na komunie córki a drugą na lato
na lato : Happy mum - Livia dress
a na komunie to sukienka miks miedzy tymi dwoma co wstawie- bo kolor i rękawki ma jak ta pierwszaale bez paska Happy mum - Santini ultra dress a długosc- ołowkowy kształt oraz to marszczenie po boku jak ta malinowa Happy mum - Lea coral dress

Szybkie jesteście dziewczyny z tymi zakupami. Ja jeszcze długo nie planuję niczego kupować.

Joanna te pasy sobie daruję, jakoś mnie one nie przekonują.

die_perle bardzo ładne sukieneczki

reklama
Pas kupiłam na próbę. Zobaczymy, czy mnie przekona. :-) Przyda się raczej do za małych już bluzek, ale sądzę, że i tak będą przeważały u mnie wygodniejsze, jednoczęściowe sukienki. :)

Do góry