reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

nie wiem czy to ma sens- ale moze jak podasz rozmiar to moge Ci kupic i wyslac- na zwrot w razie czego jest 28 dni- wiec nawet gdyby cos- to powinnysmy sie uwinąc z przesylak w tę i z powrotem- tyle ze wiadomo dojda dodtakowe koszty- no ale jakby co to nie ma sprawy:)

reklama
Dziękuje za propozycję, ale niestety należę do tych osób co najpierw lubią przymierzyć, a potem kupić. Choć powiem szczerze, że propozycja kusząca.

Widze die perle ze ta sama kolekcja co i tu. Na te szare tez sie napalilam i w weekend mysle zajrzec do h&m, bo choc w swoje ubrania wchodze bez problemu to jednak w spodniach szczegolnie jeansowych zaczynam sie nienajlepiej czuc.

die_perle fajne spodenki. Też planuję podobne kupić, ale tylko jedną parę, bo ja głównie w spódnicach i sukienkach latam. Poza tym na razie nie mam w ogóle brzuszka, a podejrzewam, że kiedy zacznie naprawdę rosnąć, to będą już upały (mam nadzieję) i wtedy kupię sobie raczej kilka ciążowych sukienek.

Fajne spodnie, jednak ja jestem sukienkomaniaczką. :) Czytałam, że na upalne dni (a w lato będziemy mieć już spore bębenki :D) najlepiej postarać się o coś zwiewnego, wygodnego i z naturalnego (len, bawełna) materiału. Kupiłam sobie kilka fajnych sukienek z bawełny i lnu. :)

A co sądzicie o pasach ciążowych? Swój kupiłam tutaj (są też inne rozmiary; niski koszt wysyłki):
PAS CIĄŻOWY CLASSIC rozm.36-38 WYPRZEDAŻ (3113159448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

W kwietniowym "Mamo to ja" jest o nich artykulik. :)

no włąsnie w polsce tez nie ma h7m wysyłkowego a szkoda- bo ja sobie często zamawiam online- odeslac moge zawsze bo maja takie woreczki zwrotne i to oplacone- a do domku przychodza mi rózne znizki i rabaty wiec taniej mi wychodza rzeczy oniline:)

a co do sukienek tez juz mam dwie- jedna "elegancką" na komunie córki a drugą na lato
na lato : Happy mum - Livia dress
a na komunie to sukienka miks miedzy tymi dwoma co wstawie- bo kolor i rękawki ma jak ta pierwszaale bez paska Happy mum - Santini ultra dress a długosc- ołowkowy kształt oraz to marszczenie po boku jak ta malinowa Happy mum - Lea coral dress

Szybkie jesteście dziewczyny z tymi zakupami. Ja jeszcze długo nie planuję niczego kupować.

Joanna te pasy sobie daruję, jakoś mnie one nie przekonują.

die_perle bardzo ładne sukieneczki

reklama
Pas kupiłam na próbę. Zobaczymy, czy mnie przekona. :-) Przyda się raczej do za małych już bluzek, ale sądzę, że i tak będą przeważały u mnie wygodniejsze, jednoczęściowe sukienki. :)

Do góry