reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Antiope wiem od koleżanek (bo jak mój syn był mały to chust u nas chyba nie było), że te chusty przydają się też w domu. Jedna z moich koleżanęk miała taką specjalną bluzę, z dwiema dziurani na głowę i dwoma kapturami- dla rodzica i dla dziecka. Bluza była gruba, z polaru, zimowa, a wyglądali w niej przesłodko- dzidziuś, wtedy sześciomiesięczny, przodem do mamy we własnym kapturze.

reklama
Gaga to się zobaczy w takim razie jeszcze. Pewnie wyjdzie milion rzeczy, które się przydają dopiero jak dzidzia się urodzi.

Bosmanka jest tak jak mówisz, na początek dobra elastyczna, choć wiem że w tkanej też można, a potem MT, łatwiej się wiąże. W zimie moim zdaniem nie ma problemu z noszeniem ;) Tu Maja z tatą w chuście ;) 603251_4494109705968_1353605813_n.jpg

Załączniki

• 603251_4494109705968_1353605813_n.jpg
    603251_4494109705968_1353605813_n.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 48
Julianna, fajne zdjecie :-)

Ja bym bardzo chciala nosic, ale wyplatywanie sie z 5m materialu co godzine, bo dziecko akurat glodne, bo znowu siku itp. mnie troche przeraza :-p juz predzej ta elastyczna, bo ja chyba wystarczy tylko raz zawiazac? A pozniej jakies fajne nosidelko, zeby sobie maksymalnie ulatwic cala sprawe ;-)

Ostatnia edycja:
Elastyczną wiąże się tak samo jak tkaną, za każdym razem, jak ma się już wprawe to zajmuje to ok minuty ;-) są filmik na YT można sobie zobaczyć.

Hmmm... ja wlasnie przy opisie tych chust widzialam, ze nie trzeba za kazdym razem od nowa? Strasznie mnie to platanie zniecheca do chust, najwyzej jak maluch bedzie juz sam trzymal glowke, to po prostu kupie nosidlo ergonomiczne z wkladka dla malych niemowlat, noworodkow. Widzialam takie fajne firmy manduca, tylko strasznie drogie :-(

Średnia cena to tak 200zł (40 funtów), skarpetki za 60-70zł. No poleciałaś po badzie MartOocha :)
Dla mnie też tylko do pooglądania, ale powiem, że póki co jak ubranka oglądam to mnie jakoś nic nie powala aż tak :/ Tzn. strasznie tego dużo i ciężko mi się ogląda...

reklama
Hej:)
Dzisiaj w końcu przyszły leginsy, z aukcji z allegro, o których tutaj pisałam.
Nie prześwitują, ale na udzie (mam potężne uda:-) ) jak się przypatrzę,to są jakieś lekkie prześwity.
Wzięłam sobie większe niż noszę, nie ściskają mnie, są wygodne. Mam 170cm wzrostu i nie są one za kostki, tylko do kostek - a szkoda, bo lubię dłuższe:) Panel na brzuch sięga mi teraz dużo za pępek, ale niebawem jak urosnę,będzie pewnie tak jak ma być:) myślę,że udany zakup - szczególnie za taką kwotę:tak:

Do góry