reklama
Antiope
Fanka BB :)
Mam pytanie. Kupiłam sobie dziś w aptece Tantum rosa 5 saszetek. Dostałam je w pudełku, ale w związku z tym, że sprzedają na sztuki w środku nie było ulotki (widocznie dali ją komuś kto wcześniej kupował). Czy możecie mi napisać jak to się stosuje? W jakiej wodzie to rozpuścić (ciepłej, zimnej, przegotowanej lub nie)? W jakiej ilości wody? Jak to podawać, czy potrzebny jest do tego jakiś irygator, czy coś (bo gdzieś w necie widziałam taki i teraz nie wiem, czy to w ogóle potrzebne)?
Oskaa
Antiope Rozpuścić zawartość jednej saszetki w 0,5 litra przegotowanej wody. W połogu: zewnętrznie do przemywania krocza od 1 do 2 razy na dobę. :-)
A ja już mam w domu fotelik i materacyk. Uprałam pokrowce, bo to używane-od męża brata. Jadą do mnie już:termometr, pizamka, koszula :-) Czekam jeszcze na potwierdzenie wysyłki z apteki Gemini. A oni wysyłają pocztą czy kurierem?
I z innej beczki - Mój piesio ma na mnie ochcotę od paru dni
A ja już mam w domu fotelik i materacyk. Uprałam pokrowce, bo to używane-od męża brata. Jadą do mnie już:termometr, pizamka, koszula :-) Czekam jeszcze na potwierdzenie wysyłki z apteki Gemini. A oni wysyłają pocztą czy kurierem?
I z innej beczki - Mój piesio ma na mnie ochcotę od paru dni
Do mnie tantum rosa nie przemawia...kiedyś używałam przy infekcji kilka razy i równie dobrze mogłabym nie używać...taki sam efekt. Po pierwszym porodzie pamiętałam tylko o tym, aby nie podcierać się ręcznikiem i używać odpowiedniego płynu, nic się nie działo.
Co do apteki Gemini...to ja jestem na nich wściekła, bo pieniądze mają od czwartku, a paczka nawet nie nadana. Zamówiłam probiotyk dla siebie i dla Patryka, kosmetyki do mojej atopowej skóry i niczego nie mam, a paczka nawet nie idzie...dzisiaj mi powiedzieli, że jak mają dużo zleceń do wysyłka może być do 5 dni roboczych, więc nawrzeszczałam i niby mają wysłać dzisiaj...ale jestem rozczarowana, bo 220zł zapłaciłam i sobie czekam...
Co do apteki Gemini...to ja jestem na nich wściekła, bo pieniądze mają od czwartku, a paczka nawet nie nadana. Zamówiłam probiotyk dla siebie i dla Patryka, kosmetyki do mojej atopowej skóry i niczego nie mam, a paczka nawet nie idzie...dzisiaj mi powiedzieli, że jak mają dużo zleceń do wysyłka może być do 5 dni roboczych, więc nawrzeszczałam i niby mają wysłać dzisiaj...ale jestem rozczarowana, bo 220zł zapłaciłam i sobie czekam...
Pannacota
Antiope właśnie nie wiem. Bo wydaje mi się, że jeśli będziesz dokładnie płukać dwa razy dziennie to jedna saszetka na dzień. Natomiast jeśli tak jak ja po każdym pobycie w toalecie to pewnie ze dwie. Powinno starczyć 5 saszetek w razie czego w każdej aptece to jest.
tosienka88
Ojć to ja nawet nie wiedziałam, że to się w saszetkach kupuje ;-)
Oskaa a ja kasę na termometr przetraciłam na część kosztów jakie musiałam ponieść w zwiazku z fotelami do Ktosiowego pokoju Ale już na dniach dostanę kaskę za grupę inwalidzką to też zakupię to cudo A jaką koszulkę w końcu kupiłaś?
Ja na gemini nie mogę na razie narzekać. A paczkę wysyłają kurierem DPD :-)
Oskaa a ja kasę na termometr przetraciłam na część kosztów jakie musiałam ponieść w zwiazku z fotelami do Ktosiowego pokoju Ale już na dniach dostanę kaskę za grupę inwalidzką to też zakupię to cudo A jaką koszulkę w końcu kupiłaś?
Ja na gemini nie mogę na razie narzekać. A paczkę wysyłają kurierem DPD :-)
reklama
Oskaa