reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
to tylko trzeba dobrze pasami spiąć i bedzie dobrze probowac pewnie wcześniej, ja sama z baza tez wcześniej podziałam, co by na ostatnia chwile nie denerwować się ;-)
My już bazę mamy zamontowaną, szanowny małżonek bał się jej ruszać po tym jak Pan ze sklepu ją przymocował.
Dziewczyny, a czy macie już kupione termometry dla maluszków, laktatory, nawilżacz powietrza? Możecie coś doradzić w tym temacie.. Termin mam na 07.10 i wolałabym sama zająć się zakupem tych rzeczy... Chyba same rozumiecie, że facet na zakupach to nie zawsze dobre rozwiązanie;-)
Dziewczyny, a czy macie już kupione termometry dla maluszków, laktatory, nawilżacz powietrza? Możecie coś doradzić w tym temacie.. Termin mam na 07.10 i wolałabym sama zająć się zakupem tych rzeczy... Chyba same rozumiecie, że facet na zakupach to nie zawsze dobre rozwiązanie;-)
agnieszkaala
Kami mowa o termometrach była kilka stron wcześniej więc cofnij się. Laktator mam w medeli mini electric i jestem zadowolona. A nawilzacz mam zwykły, ale teraz itak bede musiala drugi kupic i planuje taki,zeby było miejsce na wlanie olejków eterycznych. W razie choroby może się ta funkcja przydać.
Pieknaszyszunia
Kami my kupiliśmy z tej www Dla dorosłych i seniorów | Termometry elektroniczne | Aparaty do elektroterapii, laseroterapii i magnetoterapii, nawigacja nie kupujemy.Laktator mam Tommee tippee.
reklama