reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Świetna sprawa te otulacze widziałam na żywo są na prawdę fajne i mięciusie przy synku nie miałam młody uwielbiał spać w rożku i miałam jeszcze śpiworek ale przy drugim może kupię taki otulaczyk :-)

reklama
o! no właśnie o to mi chodziło!

mi się wydaje,że takie otulacz to spokojnie do 3 miesiąca życia można stosować.
Dzidziuś nie uderzy się rączką podczas snu..jest lekko ściśnięte przez co czuje się jak w brzuszku :)

Ostatnia edycja:
ja szukałam właśnie takich różniastych czapek robionych na szydełku, jakie często są używane na sesjach niemowlęcych i znalazłam panią, która robi różne cuda na zamówienie tutaj jej strona i np. jeden kokonik z jej kolekcji dynia.jpg w sam raz dla naszych październikowych szkrabów :)

A tutaj kolejna stronka z szydełkowymi czapami i innymi takimi

Załączniki

• dynia.jpg
    dynia.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 36
dziewczyny

jak chcecie spodnie ciążowe jeans albo materiałowe z pasem już to polecam h&m mama, za 79,90 są czarne materiałowe i jakieś kolorowe z pasem, dżinsy niestety droższe bo 129 zł, ale jak na stronie h&m zapiszecie się do newslettera to dostaniecie 25% zniżki.

dzisiaj byłam na akademii ************ i były panie które pokazywały jak dziecko nosić w chuście, przyznam szczerze, że ciekawie to wygląda i zastanawiam się nad kupnem takiej chusty, trzeba jeszcze się nauczyć to wiązać, ale jest to wygodne dla mamy no i maluszek czuje naszą bliskość :) co o tym sądzicie? czy lepiej nosidełko kupić?

dzemo[FONT=&quot] ja też myślę o chuście i podoba mi się to bardziej niż nosidełko[/FONT]

reklama
Bardzo polecam noszenie w chuście :tak: ja miałam najpierw elastyczną, teraz mam nosidło Mei Tai, zwykłych nosideł nie polecam, rzadko które jest zdrowe dla dziecka ze względu na zbyt wąsko rozstawione nóżki...

Do góry