reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
Pannacota materac lateksowy można kupić polskiej firmy właśnie za 230zł;-), ja znalazłam taki na Allegro:
Materac Lateksowy Vitmat 120/60 Antyalergic+Gratis (3524548703) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
A zastanawiam się jeszcze na ciut droższym, ale za to z pianki termoelastycznej:
NAJLEPSZY Materac materacyk termoelastyczny 120x60 (3504728008) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Lateks niby fajny, ale pod warunkiem że dziecko nie będzie uczulone (na lateks). Niby często się to pewnie nie zdarza, ale ryzyko jest...

Pieknaszyszunia - zatem mamy taki sam zestaw! My zdecydowaliśmy się na wózek Mura w kolorze brązowym. Do tego dokupiłam torbę do wózka Skip hop - mają takie fajne kolorowe - dzięki temu ożywiłam trochę tę brykę:-).
Fotelik Pebble z bazą też już zakupiliśmy (fotelik w kolorze granatowym z jasnoniebieskim).:happy:

trochę tak jest ze nie ma sesnu przeliczać złotówek na euro- ale tez nie dokonca jets tak ze 230 euor to jak 230 zł...bo 230 euro to polowa czynszu z amoje mieszkanie:p więc wychodziloby na to ze wynajem mieskzan w Niemczech w stolicy landu(czyli miescie wojewódzkim ) to wydatek średnio 500 zł:p no ale - faktycznie zarobki s atutaj poprstu większe i az tak po kieszeni niedaje.

ten lateks to jest chyab to smao co pianka termoelastyczna??? ja zamowialm włokna tensel

reklama
Do góry