reklama
Carla.
Fanka BB :)
Ja pod prześcieradło będę wkładać podkłady z Seni http://seni.pl/produkty-seni/przeglad-produktow/seni-soft/- takie same jak zabiorę do szpitala żeby sobie pod tyłek położyć.
Nela czasem potrafi jeszcze się zalać w nocy, i poza takim prześcieradłem na cały materac nieprzepuszczającym wilgoci, kładę też te podkłady.
Co do koła poporodowego to nie ma sensu kupować, jak już coś to można kupić zwykłe małe koło ratunkowe Wczoraj na szkole rodzenia położna nawet o tym mówiła.
Nela czasem potrafi jeszcze się zalać w nocy, i poza takim prześcieradłem na cały materac nieprzepuszczającym wilgoci, kładę też te podkłady.
Co do koła poporodowego to nie ma sensu kupować, jak już coś to można kupić zwykłe małe koło ratunkowe Wczoraj na szkole rodzenia położna nawet o tym mówiła.
Pieknaszyszunia
Załączniki
Dziewczynki, śliczne łóżeczka..ja jeszcze nie mam. Będę mieć dopiero jakiś tydzień przed porodem jak już będzie można wprowadzić je do nowego mieszkania. A tak będziemy na starych śmieciach na łóżeczku turystycznym.
Poważnie jednak się zastanawiam nad zakupem turystycznego zamiast szczebelkowego (to stare turystyczne troche zniszczone). Chodzi o to, że dziecko jak zaczyna stawać na nogi (mój P. miał 7miesięcy jak pięknie stał) zaczyna w tym łóżeczku wywracać się na potęgę...a ochraniacze na całą wielkość łóżeczka nie przemawiają do mnie zwłaszcza w lecie...Dlatego synkowi wymieniliśy bardzo szybko łóżeczko na turystyczne z siateczkę. Wtedy mógł spokojnie turlać się przez sen i nie wybudzały go sztywne barierki..a jak upadał doskonaląc swoje umiejętności to nie mógł się poobijać
Poważnie jednak się zastanawiam nad zakupem turystycznego zamiast szczebelkowego (to stare turystyczne troche zniszczone). Chodzi o to, że dziecko jak zaczyna stawać na nogi (mój P. miał 7miesięcy jak pięknie stał) zaczyna w tym łóżeczku wywracać się na potęgę...a ochraniacze na całą wielkość łóżeczka nie przemawiają do mnie zwłaszcza w lecie...Dlatego synkowi wymieniliśy bardzo szybko łóżeczko na turystyczne z siateczkę. Wtedy mógł spokojnie turlać się przez sen i nie wybudzały go sztywne barierki..a jak upadał doskonaląc swoje umiejętności to nie mógł się poobijać
Pieknaszyszunia
Dziewczynki a czy był juz temat MONITORÓW ODDECHU???
Właśnie siedzę i czytam i czytam i nie wiem który kupić
Chodzi mi po głowie Monitor oddechu AC300 Angelcare, jakieś opinie pomocne?
Właśnie siedzę i czytam i czytam i nie wiem który kupić
Chodzi mi po głowie Monitor oddechu AC300 Angelcare, jakieś opinie pomocne?
Carla.
Takhisis ja bym wybrała turystyczne, zwłaszcza że sama wiesz że lepiej się sprawdza.
Rajani moje też przykryte kocem, przy okazji robi za przechowalnię pieluch, chusteczek itp.
Pięknaszyszunia ja nie myślę o monitorze oddechu więc nie pomogę.
Rajani moje też przykryte kocem, przy okazji robi za przechowalnię pieluch, chusteczek itp.
Pięknaszyszunia ja nie myślę o monitorze oddechu więc nie pomogę.
Super łóżeczka !, ja mam drewniane bo takie dostałam więc nie narzekam, brakuje wątku o pokoikach bądź kącikach jak u innych, lubię je oglądać
czy ceratki to jest to samo co podkłady do przewijania? bo ja mam takie z rossmana paczkę 10 sztuk i mam zamiar dawać m.in. pod prześcieradło, co do monitora oddechu to ja nie mam pojęcia :/
czy ceratki to jest to samo co podkłady do przewijania? bo ja mam takie z rossmana paczkę 10 sztuk i mam zamiar dawać m.in. pod prześcieradło, co do monitora oddechu to ja nie mam pojęcia :/
reklama