reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Joanna ja ubrałam kołyskę ale będę musiała ją jeszcze rozebrać, żeby tą pościel przepłukać :-) Chciałam zobaczyć czy nie będzie głupio wyglądać -bo pościel niby jest do łóżeczka, ale uważam, ze jest ok nawet w kołysce :-)

reklama
Musze sie poradzic bo nie moge sie zdecydowac, czy podoba wam sie kolorystyka takiej wizytowki? Tylko zamiast zenskiego imienia by byl Adas. Jak myslicie? 5_f.jpg

Załączniki

• 5_f.jpg
    5_f.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 51
Na allegro wlasnie zamowilam :) 25 cm x 22 cm :) i zawisnie nad lozeczkiem Adasia na lawendowej scianie :D

dzis przyszla mi torba do wozka ktora zamawialam i tak sie pakuje do szpitala i wpadlam na genialny pomysl, ze ciuszki malego i inne rzeczy procz pampkow wpakuje do tej torby akurat sie zmiesci i nie bede musiala tachac jakiejs osobnej reklamowki !:)

Myslicie ze to dobry pomysl?

Ehhh mam problem, byl juz ten temat ale nie dokopie sie. Majtki poporodowe, te dziewczyny ktore wiedza ze beda mialy cc, jakie kupilyscie? mozecie jakis link do allegro wrzucic? bo po cc to wysokie raczej a nie te niskie?

Kurcze bardzo podobają mi się te wasze literki :-) Jednak ja nie chcę imienia, tylko jakieś fajne figurki/obrazki a nie mogę żadnych fajnych znaleźć :baffled:

Rajani śliczniaste to to :-D Mogę prosić o link do żyrafki? :tak:
A ja zanim dowiedziałam się, że jednak muszą mnie pociachać to jak kupowałam cała wyprawkę to kupiłam z Baby One - wielorazowe i jednorazowe siateczkowe i w sumie nie będę kupować innych. Dokupię sobie tylko jakieś bawełnianie zwykłe... Nie wiem, ale gdzies czytałam, że najlepiej jak ta rana po cc nie jest niczym przykrywana, żeby jej jakoś specjalnie nie osłaniać... Tylko, że to jest szpital i np. jak bylam po operaji i leżałam 8dni jeszcze w szpitalu to pielęgniarka radziła mi nie my niczym rany na szyi - oczywiście codziennie mi ja dezynfekowała, ale żeby myć to mówiła, żebym poczekała aż wrócę do domu, bo szpital to szpital...

reklama
Do góry