reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Tosieńka z tym kołem do pływania, to jest genialny pomysł!!!

A ja właśnie nie lubię pidżam, zdecydowanie wolę koszule. Na razie kupię sobie 2 takie najtańsze, chyba po 16 zł na allegro, a dopiero kiedy już będę wiedziała co i jak u mnie z rozmiarem, to kupię takie ładne.

reklama
Kurcze...z tego co słyszałam, to materac piankowy to najgorsze co może być...

Wilgoci nie ma prawa być na jakimkolwiek materacu...od tego są ceratki:) Co z tego, że wyschnie jak będzie śmierdzieć. Nigdy nie zdarzyło mi się mieć zasikanego materaca w łóżeczku, bo zawsze miałam ceratki.

Są, są...powiem Ci szczerze martOcha, że mój Młody nie pocił się...do tej pory ma ceratę pod prześcieradłem i poci się jedynie latem od poduszki:)

Dobrze wiedzieć o tych ceratkach dla dziecka do łóżeczka. Będę musiała coś takiego kupić.

A powiedzcie mi dziewczynki, czy kupujecie jakieś ceratki pod swoją pościel na okres pod koniec ciąży, gdyby godzina W nadeszła w nocy i wody zalałyby łóżko? Czy polecacie jakieś konkretne rozwiązanie z konkretnej firmy?

reklama
Ceratki canpola ktore ja kupilam placilam w tesco 3 zl za sztuke a one nie sa jednorazowe i ladnie przylegaja nie marszcza sie ani nic. a co do jakis ceratek dla nas na lozko ja o tym nie mysle, nastawiam sie ze nie poplyne przed stawieniem sie na cesarke :p

Do góry