reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Villa dokladnie tak! Dodam ze w Belgii nie ma zajec dodatkowych w przedszkolach. Wszystkim zajmuja sie przedszkolanki. Jesli ktos jednak chce dziecko poslac na cos dodatkowego to na to jest czas w srode po poludniu lub /i sobote. Prawie wszystkie dzieci na cos uczeszczaja.

Die ja zamierzam kupic podobne ale nie z medeli.

reklama
Tak wygladaja te co chce kupic
asset-1000798336.jpg

i mysle ze przydadza sie tez pozniej jak mi przyjdzie do glowy chodzic bez stanika;-)

Kochane kompletuje swoje rzeczy do szpitala , powiedzcie mi ile bierzecie koszul, jakie majtochy ( mam cesarke i właśnie nie wiem czy te siateczkowe sie nadadzą - tak jak chyba Kamcia pisała gdzies wcześniej że moga podrażniac rane), ile sztuk ich wziąć? Dla małego mam już chyba wszystko. Generalnie dopadła mnie straszna panika :szok:

Malta u mnie w szpitalu na liście do porodu podali: 3 sztuki jednorazowych siatkowych majtek, 3 paczki podpasek poporodowych, 5 sztuk podkładów na łóżko Seni.

A jakie termomentry polecacie? Myśleliśmy o bezdotykowym, ale nie dość, że drogie, to ponoć niedokładne. Jakoś nie mam przekonania co do termometrów do pupy i wolałabym jednak jakąś inną opcję.

Oskaa dzięki. Tylko ten termometr też (tak jak inne rekomendowane termometry bezdotykowe) ma 0,2 stopnia dokładności, a wydaje mi się, że to dość duża różnica przy temperaturze ciała. Sama nie wiem. No i ta cena też nie zachęca...

ja mam bezdotykowy i jak jest słaba bateria to przeklamuje a jak mam wątpliwości to mam zwykly elektryczny pod pache który szybko mierzy temperature a takiemu maluchowi łatwo w razie co zmierzyć :) ja już nawet w zapasie kupiłam Efferalgan w czopach dla Oliwki aby była w domu.... i espumisan też :p

reklama
Do góry