reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
malta jaki to model?
Pieknaszyszunia- to jest x-a.
Rajani - to sa wymiary mojego ze strony: [h=3]waga i wymiary:[/h]
Rajani - to sa wymiary mojego ze strony: [h=3]waga i wymiary:[/h]
- waga w wersji spacerowej - 14kg
- waga stelaża - 10kg
- długość / wysokość/ szerokość przed złożeniem: 111 / 117/ 67,5cm
- długość / wysokość/ szerokość po złożeniu 90 / 47/ 67,5 cm
Ostatnia edycja:
Uniwersalny wózek Krasnal Peix - Przyjazny dla kieszeni wózek dziecięcy - 779.00 zł : DINO Najlepsze Wózki Dziecięce Wielofunkcyjne 2013 i 2014 w sklepie dziecięcym, Najlepsze 3w1 Wózki z Fotelikiem 2014 i Najpiękniejsze Meble do Pokoju Dzi
tylko wersja czarno zielona. Uzywany kupuje bo facet chce sprzedac za 380zl, byl uzywany ze 4 miesiace, jak go ogladalam to nowka normalnie bez zadnych plam ani nic. A najlepsze w nim jest to, ze te amortyzatory ma tak zaje***** ze lekko sie docisnie a wozek jak sprezynka, nie jest sztywny jak inne wozki potrafia byc. i ma masywne kola co na lodzkich drogach jest wazne.
tylko wersja czarno zielona. Uzywany kupuje bo facet chce sprzedac za 380zl, byl uzywany ze 4 miesiace, jak go ogladalam to nowka normalnie bez zadnych plam ani nic. A najlepsze w nim jest to, ze te amortyzatory ma tak zaje***** ze lekko sie docisnie a wozek jak sprezynka, nie jest sztywny jak inne wozki potrafia byc. i ma masywne kola co na lodzkich drogach jest wazne.
Rajani super dobra okazja!
mi też się udało okazję upolować 650 zapłaciłam za ten
Kolory troche żarówiaste ale co tam, ważne że nasze wózeczki są zadbane i każdemu odpowiadają Twój będzie bardziej stonowany
. amortyzatory dobra rzecz na nasze warszawskie chodniki też . 
persefona
die_perle włóczkowy zestaw zwala z nóg 
Rajani, Malta wózki fajniste
My też upolowaliśmy w ogóle nie zniszczony wózek (gondola nie używana, spacerówka tylko przez 5 miesięcy) - Baby world V-travel
O taki -> Wózek wielofunkcyjny BABY-WORLD V-Travel - sklep BabyZilla Wersja numer 17 - czerwony z siwymi kółkami
I jest na prawdę super. Też ma amortyzatorki, pokrowece na nóżki, torbę, folię przeciwdeszczową i parasolkę
A zapłaciliśmy za niego tylko 350zł
Rajani, Malta wózki fajniste
My też upolowaliśmy w ogóle nie zniszczony wózek (gondola nie używana, spacerówka tylko przez 5 miesięcy) - Baby world V-travel
O taki -> Wózek wielofunkcyjny BABY-WORLD V-Travel - sklep BabyZilla Wersja numer 17 - czerwony z siwymi kółkami

Ostatnia edycja:
reklama
die_perle
Malta świetny xlanderek! cena rewelacyjna a kolorki sa fajne wcale nie żarówy!!
z ciekawości sprawdziłam wymiary mojego wózka dla porównania bo nawet nie patrzyłam i u mnie tak:
waga :12,6 kg (sama rama 9kg)
wysokość (od podłogi do rączki) :102 cm
długość :105 cm
szerokość : 65 cm
wymiary gondoli (dł.-szer.- wys.) 77cm-37cm-18 cm
waga gondoli : 6 kg
persefona - fajny ten wózeczke
rajani
jeszcze ciuszki kupujesz
ja już sobie zakazałam
z ciekawości sprawdziłam wymiary mojego wózka dla porównania bo nawet nie patrzyłam i u mnie tak:
waga :12,6 kg (sama rama 9kg)
wysokość (od podłogi do rączki) :102 cm
długość :105 cm
szerokość : 65 cm
wymiary gondoli (dł.-szer.- wys.) 77cm-37cm-18 cm
waga gondoli : 6 kg
persefona - fajny ten wózeczke
rajani