reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Paulinek jaka to firma?

Bobux, bodaj holenderska marka. Ale widzialam podobne z innych firm.

Zabcia fajny otulacz. Nie wiem czemu ale tu otulaczy tych cieplejszych wogole nie mozna dostac. Kroluja spiworki i tzw nid d'ange.
asset-1000251745.jpg

Bo z takich zwyklych "motaczy" kupilam taki
asset-1000095857.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
paulinek ale sliczne te budki :) ciekiereczki normalnie:)

zabciu ja tez kupowlaam otulaczek w tk max- inny ma kolor- ale jest tej samej firmy- jest taki mięciutenki i przytulasny ze szok prawda?? :)

tez wlasnie widzialm ze sa na 3-6 ale czy maly brzdąc który się już intensywnie kreci będzie zadowolony z takiej krepacji?? hmmm..

die nie wydaję mi się że będzie zadowolony ze skrępowanych ruchów skoro uczy się chwytać i łapać.
Mój Maciuś akceptował tylko rożek na początku a potem już nie owinęłam go w nic nawet śpiworek u nas nie przeszedł bo wiercipiętek się buntował :-)

a ja nie mam otulacza, kupię rożek i na początku pewnie w nim mały będzie spał a później będzie przykrywany kołderką

ja rozek miałam z Oliwia i nam się bardzo sprawdzal- ona uwielbiala być taka orozkowana:) ale oczywoiscie jako maluszek ...teraz zobaczymy mam ten otulaczek - może groch tez będzie lubial być otulony :) ale rozek i otulaczek w zasadzie to praktycznie to samo:) a można i kocykiem owinąć tak ciasno:) ot takie tam chwyty marketingowe:p jak większość rzeczy w zasadzie zbędnych no ale...

reklama
Ja się zastanawiałam nad otulaczkiem, ale nie kupuję, bo szkoda mi kasy. Mam dostać rożek podobno :) A z jakich firm macie? Ja patrzyłam na motherhood.

Dla tych co nie wiedzą, kupiłam karuzelkę fisher price z misiami w bardzo okazyjnej cenie :)

Do góry