reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Dzisiaj po wyjściu ze szpitala zahaczyłam o Empik, by wcześniej kupić mamie na urodziny prezent i się już potem nie forsować i przy okazji wstąpiłam po drodze do 5-10-15. Oba sklepy na szczęście na parterze, więc weszłam i zaraz wyszłam. Upolowałam z promocji bluzę polarową dla Malutkiego na nagrodę, że był grzeczny i wytrwały w szpitalu. :)

Bluza Polar Niemowlęca 5G2403 - 5.10.15
original.jpg

Załączniki

• original.jpg
    original.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 47
reklama
My zdecydowaliśmy się na ten wózek baby-active-elipso-wante_4897.jpg na żywo wygląda o wiele lepiej. Jest bardzo leciutki. Mam nadzieję, że będę z niego zadowolona.

A nad łóżeczkiem jeszcze się zastanawiam albo Łóżeczko ciemne.jpg albo Łóżeczko jasne.jpg i w zależności które wybierzemy to dopasujemy sobie mebelki na wymiar.

Paulinek ta pościel jest świetna! bardzo mi się podoba.

Załączniki

• baby-active-elipso-wante_4897.jpg
    baby-active-elipso-wante_4897.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 51
  • Łóżeczko ciemne.jpg
    Łóżeczko ciemne.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 35
  • Łóżeczko jasne.jpg
    Łóżeczko jasne.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 33
Paulinek, świetna pościel. Gustowna. Obok zieleni lubię takie śliwkowe, fioletowe barwy.

Kamcia, mnie też podoba się jasny wariant. :) Może dlatego, że gustuję raczej w jasnych tonacjach, ale wybierz kolor, jaki Ci się najbardziej podoba.

och Paulinek- ja się w ogóle nie dziwie że się skusiłaś na tę pościel- boska!!!!!!! (oczywiście ja bym dokupila baldachim- wiem wiem zbieracz kurzu niepotrzebny i takie tam- ale jest piękny no i nic więcej mi nie trzeba:p)

Joasia ale super ta kurteczka- uwielbiam takie kapturki z uszkami- i śliczny kolorek :)

Kamciu mnie też bardziej podoba się jasne łóżeczko- ale ja też jestem z tych co lubią białe mebelki :) aczkolwiek to drugie ma szuflade- co jest dużym plusem :) wózek superaśny- a no i ładny kolorek taka latte machiato :)

Szyszunia- gratulacje z okazji poznania płci!!! Mieszko:)- ja jako wielbiciel imion rzadszych i trochę w stylu retro- jestem zachwycona:) super!

reklama
Paulinek prześliczna ta pościel
joanna153 ale słodka bluza :D
Kamcia fajny ten wózek, a co do łóżka to zależy który bardziej pasuje do ogólnego wystroju, jak oba to mi bardziej podoba się to jaśniejsze
Pieknaszyszunia gratulacje ! kolejny hot dog do schrupania :-D

Do góry