reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
dieperle jednak taka dostawka :)
ja sie nie moge doczekac az zlozymy kołyskę :p moze ktoregos dnia namowie mełza aby zniosł z góry :)
kuzynka jak kupi coś na zabawki to ma mi oddać stół do przewijania :)) o coś takiego SUNDVIK Stół do przewijania - IKEA

chciałabym taka komode ale niestety nie ma jej nigdzie ANEBODA Komoda, 3 szuflady - IKEA taka ma córka i jestem bardzo zadowolona wiec pewnie wezmiemy taka BRIMNES Komoda, 3 szuflady - IKEA
i z rzeczy to jeszcze przewijak i torbe do wozka... a tak to zostana pieluchy i kosmetyki do kapieli i bephanten :)

Dżaga, tosienka super ciuszki :) po prostu boskie :d komodę też muszę kupić najlepiej wąską, wysoką i głęboką, nie mam nic wypatrzonego :/
die fajna ta przystawka

Dziewczyny w poniedziałek kupiłam CLIPPASAFE Adapter do pasów New Advenced W-wa 24h (3321190527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i już od dziś jeżdzę bezpieczniejsza,a w sumie to Ktosiątko jest bezpieczniejsze,a ja mam spokojną głowę ;) Ale nie o tym... Razem z pasem dostałąm gazetkę - pełna wersja do pobrania tutaj ISSUU - MAGAZYN SUPERMAMA by SUPERMAMA w Wielkim Mieście Ciekawe artykuły, ale także fajne kupony, rabaty do różnych sklepów w necie - zresztą same sprawdźcie, może Wam się coś przyda ;)

Tosienka to dobrze, ze czujesz się teraz lepiej za kierownicą.

A to moje z dziś
mo.jpg
ni.jpg

Załączniki

• mo.jpg
    mo.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 33
  • ni.jpg
    ni.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 30
tosienka fajne te pasy , chociaż ja osobiście jak jadę autem to najpierw zapinam pasy a potem siadam i przekładam sobie tylko tą górną część a ta dolna zostaje w spokoju.

deli śliczne ciuszki :)

reklama
Ewelinka sliczne. To jedno okrycie kapielowe a zielony kocyk? Gdzie kupowalas?

Rajani, ja kupowałam w Smyku. Jest to kocyk dla dzidziusia. Jest tak mięciutki, że mam ochotę tylko się do niego tulić :D naprawdę polecam!
Agnieszkaala, kocyk spokojnie nada się na jesień i na zimę. Jest prześliczny. jeden i drugi :D ten z misiem jest polarkowy

Do góry