reklama
Dzisiaj sobie aktywowałam kartę Rossnę i wiecie co? Jest konkurs - do wygrania ładna gondolka X-Lander Rossnet > Konkursy > Konkurs Spróbować nie zaszkodzi Raz przez Internet wygrałam żwirki i francuskie perfumy dla kota, hahaha, może i tym razem szczęście dopisze.
Co prawda u mnie będzie chłopiec i inna gama kolorystyczna, ale link zamieszczę. Bardzo podoba mi się ten komplecik dla dziewczynki. Jest megamniamniuśny.
Cool Club, Komplet dziewczęcy, rozmiar 56 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Co prawda u mnie będzie chłopiec i inna gama kolorystyczna, ale link zamieszczę. Bardzo podoba mi się ten komplecik dla dziewczynki. Jest megamniamniuśny.
Cool Club, Komplet dziewczęcy, rozmiar 56 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Załączniki
agnieszkaala
Fanka BB :)
A ja dzisiaj z bebilonu dostałam śliniak, próbke mleka i jakiś poradnik. A ja chciałam płyte A ja byłam zarejestrowana już dawno, w ciąży którą poroniłam więc pewnie dlatego już dostałam "starsze akcesoria" bo moje dziecie kończyłoby 4 miesiące niedługo.
Dziewczynki wrzucam link do fajnego zestawu TT wg mnie cena bardzo korzystna Zestaw Tommee Tippee laktator wkładki, butelki... (3337131762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zastanawiam sie nad kupnem tylko takie same 2 smoczki uspokajające dostałam na targach ...
aleksiel
Czesc Dziewczyny,
151 stron nie nadrobie :/
Zaczne od wklejania zdjec wyprawki, co mi sie udalo upolowac ostatnio. Boje sie ze przesadze z iloscia ale jak tu sie powstrzymac jak to takie slodkie . Dodatkowo tutaj w Anglii wszystko strasznie tanie...
Rozmiar new born:
Zobacz załącznik 568209
0-3
Zobacz załącznik 568210
3-6
Zobacz załącznik 568211
Wozek mamy maxi cosi mura 4 (gondola, spacerowka i fotelik)
Mam tez pieluchy flanelowe i kocyk.
Lozeczko mamy takie:
Doswiadczone mamy istnieje gdzies lista niezbednych rzeczy?
Poluje teraz na laktator, wanienke mamy upatrzona.
A jak u Was z zakupami, przygotowaniami?
Buziaki
151 stron nie nadrobie :/
Zaczne od wklejania zdjec wyprawki, co mi sie udalo upolowac ostatnio. Boje sie ze przesadze z iloscia ale jak tu sie powstrzymac jak to takie slodkie . Dodatkowo tutaj w Anglii wszystko strasznie tanie...
Rozmiar new born:
Zobacz załącznik 568209
0-3
Zobacz załącznik 568210
3-6
Zobacz załącznik 568211
Wozek mamy maxi cosi mura 4 (gondola, spacerowka i fotelik)
Mam tez pieluchy flanelowe i kocyk.
Lozeczko mamy takie:
Doswiadczone mamy istnieje gdzies lista niezbednych rzeczy?
Poluje teraz na laktator, wanienke mamy upatrzona.
A jak u Was z zakupami, przygotowaniami?
Buziaki
Załączniki
Kamcia2810
Malta chyba nnatalie wczoraj wrzuciła podobny link bo ja kupiłam sobie zestaw startowy.
joanna ta truskawka jest słodziutka hehe, ale jak dla mnie droga ;p
joanna ta truskawka jest słodziutka hehe, ale jak dla mnie droga ;p
szczęściara13
Kupilam dzisiaj pajaca z 5-10-15 i okazal sie byc shitem. Made in Chinska Republika ludowa, nie wolno prac powyzej 40 stopni i prasowac wcale. To sie nie nadaje do noszenia dla dziecka
reklama