reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
Rajani na 56 to tylko kilka sztuk, więcej na 62. Zrobiłam wywiad wsród koleżanek-Mamusiek i potwierdziły, zeby na 56 nie kupować za dużo, bo to tylko na pierwsze ok 2 tygodnie. No też zależy jaki duży urodzi się dzidziuś.

Tosieńko, dobrze wiedzieć. :) Kupiłam dzisiaj w Rossmanie dwa proszki 1,9 kg. Pójdę też do Biedronki, bo właśnie przydałby się również płyn do płukania, a wolę wszystkie detergenty mieć jednego producenta.

reklama
Tak piszecie o tym uspokajaniu. My jak mieliśmy problem z uspokojeniem Kuby, albo jak byliśmy gdzieś w gościach i młody nie chciał zasnąć, to pakowaliśmy go do auta. Kilka okrążeni po osiedlu i mały zasypiał. Niestety im chłop był starszy tym metoda była mniej skuteczna.

ewelinkowska, Kamcia, joanna, Rajani
śliczne ciuszki! Ja po szpitalu też zabieram się ostro za zakupy!:-)

Muszę brata pogonić do Rossmana po ten proszek. Mam nadzieję że w tym tyg. jeszcze jedzie na uczelnię. A po ile ten proszek w ogóle? i do kiedy promocja?

Do góry