reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Kamea promocja w Rossmanie do 27.06. I założyłam sobie kartę Rossnę - od czerwca mogą ją zakładać także kobiety w ciąży ;) Obejmuje ona produkty zarówno dla dzieciaczków jak i dla przyszłych mam (jakieś kremy, oliwki itp.)

reklama
Co do metod usypiania to slyszalam o odkurzaczach,okapach,suszarkach, jeźdzenie samochodem. ja nigdy nie stosowałam takich metod, może gdyby moje dziecie miało jakiś ogromny problem to bym się skusiła,ale przy Ali broniłam się rękami i nogami. Aluśka po karmieniu była odkładana do łóżeczka i tam zasypiala.
U mnie niema tej promocji proszków i płynów dla dzieci w Biedronce, babka mówi, że nic niewie o takiej promocji.
Zakupy robicie dziewczyny boskie.
Powiedźcie mi bo zgupiałam czy okrycie kąpielowe to to samo co ręcznik czy to służy jako szlafrok?

Ostatnia edycja:
Agnieszko, okrycie kąpielowe to chyba ręcznik z takim kapturkiem na główkę niemowlaka.

Przeszłam się do Biedronki, wychodzę ze sklepu a tu taaaka leja.. :/ Dobrze, że miałam parasolkę. Kupiłam odplamiacz z Loveli po cenie promocyjnej. W ogóle szok, bo w sklepie zastałam tylko dwie butelki Lovela - mleczko do prania do białego i ten odplamiacz. Chciałam upolować płyn do płukania, ale w sumie odplamiacz też się przyda. :)

agnieszkaala ja też uważam tak jak joanna153, że okrycie kąpielowe to jest po prostu ręcznik z kapturkiem.

Dzisiaj była promocja w Realu na Pampersy Newborn 19,99 czyli wychodzi 0,46 za szt.

moje pierwsze zakupy dla lidki :-) SNC00086.jpgSNC00087.jpgSNC00088.jpgSNC00089.jpg

Załączniki

• SNC00086.jpg
    SNC00086.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 70
  • SNC00087.jpg
    SNC00087.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 42
  • SNC00088.jpg
    SNC00088.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 47
  • SNC00089.jpg
    SNC00089.jpg