reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Kamea promocja w Rossmanie do 27.06. I założyłam sobie kartę Rossnę - od czerwca mogą ją zakładać także kobiety w ciąży ;) Obejmuje ona produkty zarówno dla dzieciaczków jak i dla przyszłych mam (jakieś kremy, oliwki itp.)

reklama
Co do metod usypiania to slyszalam o odkurzaczach,okapach,suszarkach, jeźdzenie samochodem. ja nigdy nie stosowałam takich metod, może gdyby moje dziecie miało jakiś ogromny problem to bym się skusiła,ale przy Ali broniłam się rękami i nogami. Aluśka po karmieniu była odkładana do łóżeczka i tam zasypiala.
U mnie niema tej promocji proszków i płynów dla dzieci w Biedronce, babka mówi, że nic niewie o takiej promocji.
Zakupy robicie dziewczyny boskie.
Powiedźcie mi bo zgupiałam czy okrycie kąpielowe to to samo co ręcznik czy to służy jako szlafrok?

Ostatnia edycja:
Agnieszko, okrycie kąpielowe to chyba ręcznik z takim kapturkiem na główkę niemowlaka.

Przeszłam się do Biedronki, wychodzę ze sklepu a tu taaaka leja.. :/ Dobrze, że miałam parasolkę. Kupiłam odplamiacz z Loveli po cenie promocyjnej. W ogóle szok, bo w sklepie zastałam tylko dwie butelki Lovela - mleczko do prania do białego i ten odplamiacz. Chciałam upolować płyn do płukania, ale w sumie odplamiacz też się przyda. :)

agnieszkaala ja też uważam tak jak joanna153, że okrycie kąpielowe to jest po prostu ręcznik z kapturkiem.

Dzisiaj była promocja w Realu na Pampersy Newborn 19,99 czyli wychodzi 0,46 za szt.

moje pierwsze zakupy dla lidki :-) SNC00086.jpgSNC00087.jpgSNC00088.jpgSNC00089.jpg

Załączniki

• SNC00086.jpg
    SNC00086.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 65
  • SNC00087.jpg
    SNC00087.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 38
  • SNC00088.jpg
    SNC00088.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 43
  • SNC00089.jpg
    SNC00089.jpg