reklama
Wow, dziewczyny...Wy już takie zaawansowane w zakupach, a ja dopiero dzisiaj 2 kaftaniki kupiłam...Pamiętam radość z tych zakupów, z pierwszej ciąży...ale pamiętam też jak czasochłonne jest siedzenie na allegro i wybieranie, hehe. Teraz niestety nie mam na to czasu, ale ciągle zbieram się, aby go wygospodarować. Zaczął muszę od przytaszczenia z piwnicy ubranek po synku i powybierania co nadaje się dla dziewczynki...a dopiero potem lista i dokupienie dodatkowych, brakujących rzeczy.
Dziewczyny zajefajna oferta
Od 30 zł: kolorowe dziecięce body z nadrukiem z Flagranti.pl
Od 30 zł: kolorowe dziecięce body z nadrukiem z Flagranti.pl
Może któraś się spotkała z metodą usypiania malucha suszarką do włosów czy innym szumem?
Szkoła Rodzenia - Szczęśliwe Niemowle - YouTube
Usypianie dziecka suszarką do włosów - YouTube
A propos tego usypiania właśnie wieczorem w internecie znalazłam taką rewelację jak... kołysanka prenatalna. Pokopałam w sieci i znalazłam stronkę, gdzie sprzedają CD z taką muzyką do usypiania. Ciekawe, czy to skuteczne... Skądś nawet udało mi się ściągnąć mp3. Szczerze mówiąc, te dźwięki przyprawiły mnie z lekka o gęsią skórkę.
Spokojny Sen, Kołysanki prenatalne, bezsenność, sen, bicie serca, zdrowie, muzyka relaksacyjna, dla dzieci, noworodków, niemowląt, na dobranoc, serce, na sen, kołysanki, kołysanka, dla osób dorosłych, sny, miłość, serca, serca dwa, na sen
Szkoła Rodzenia - Szczęśliwe Niemowle - YouTube
Usypianie dziecka suszarką do włosów - YouTube
A propos tego usypiania właśnie wieczorem w internecie znalazłam taką rewelację jak... kołysanka prenatalna. Pokopałam w sieci i znalazłam stronkę, gdzie sprzedają CD z taką muzyką do usypiania. Ciekawe, czy to skuteczne... Skądś nawet udało mi się ściągnąć mp3. Szczerze mówiąc, te dźwięki przyprawiły mnie z lekka o gęsią skórkę.
Spokojny Sen, Kołysanki prenatalne, bezsenność, sen, bicie serca, zdrowie, muzyka relaksacyjna, dla dzieci, noworodków, niemowląt, na dobranoc, serce, na sen, kołysanki, kołysanka, dla osób dorosłych, sny, miłość, serca, serca dwa, na sen
die_perle
Fanka BB :)
a ta slyszalam o tym suszarkowym czary mary- ponoc na niektore dzic dziala tez odkurzacz albo wlaczony silnik samochodwy moja kolezanka miala problem ze swoja córeczka ktora nie chciala zasnac tylko ciagle plakala i ok bylo tylko na rekach a ze kolezanka blizniaki ma no to sila rzeczy chocby chciala nie da rady jedengo dziecka coagle miec na rekach...probowala wszytkiego lacznie z suszarka..oczywsiscie ze niepomoglo....pamietam jak zebys akurat gadaly i ona mowi ze zaraz zwarjuej bo mala sie ciagle drze i drze i ona juz nie wie co robic- co jej jest - i ze sie tylko uspokaja na rekach- i ja jej mowie zdejmij koszulke i poluz kolo buzi malej- a ona ze koszulak spocona i brudna a ja ze tym lepiej- zdjela polozyla kolo malej i nagle cisza i tak juz zostalo takich roznych trokow jets cala masa- trzeba znalerzc tylko dokladnie ten o ktry chodzi naszemy rozdartemu paszczakowi
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Die taka koszulke przepocona to nam kazali do inkubatora malemu dostarczyc. I faktycznie T sie uspokajal. Pozniej juz w domu zasypial mi przy odkurzaczu. Zupelnie niechcacy to odkrylam. Choc nigdy nie wlaczalam odkurzacza specjalnie. Pozatym mial takiego misia emitujacego dzwieki jak w brzuszku u mamy i to go tez uspokajalo.
Landrynka_80
Mat uspakajał sie przy muzyce imitującej dzwietki delfina.
I o dziwo musiałam śpiewać przyspiewki weselne : typy aniele moj złoty... wszystkie rybki śpią w jeziorze.
I o dziwo musiałam śpiewać przyspiewki weselne : typy aniele moj złoty... wszystkie rybki śpią w jeziorze.
ewelinkowska
reklama
Ja też słyszałam o suszarce i odkurzaczu, a to ponoć pomaga dlatego że w macicy są podobne odgłosy. Dziecko nie lubi całkiem ciszy
Ewelinkowska śliczne ciuszki.
Landrynka pewnie dlatego, że za dużo na wesela chodziłaś w ciąży
Ewelinkowska śliczne ciuszki.
Landrynka pewnie dlatego, że za dużo na wesela chodziłaś w ciąży