reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
ja sie pochwale ze dzis ciuszki z endo przyszly, piekne i az geba sie sama smieje:-)
Kamcia2810
Kamcia, fajny miś. Mam dwa kombinezony w tym typie. Może kiedy wrzucę fotki, ale teraz pochwalę się dzisiejszymi łupami w Textil Markecie. Normalnie fajne okazje upolowałam.
Dwie bawełniane czapunie w rozm. 1 - w samoloty za 3,99 zł, zielona 1,99 zł
Bawełniany szary pajacyk z lewkiem w rozm. 62 - 7,99 zł
Bawełniane bodziaki - niebieskie w rozm. 62 - 5,49 zł; żółte w rozm. 62 - 2,99 zł (!!!); w zwierzątka w rozm. 68 - 2,99 zł (!!! - i do tego są grube i ciepłe)
A dla siebie fajne szorty za 11,99 zł. XL najlepsze na większy brzuszek, nic nie opinają.
Aaa i jeszcze w Rossmanie jest promocja na proszek Lovela - jak się dwa kupi 1,9 kg to drugi tańszy o 50%.
Dwie bawełniane czapunie w rozm. 1 - w samoloty za 3,99 zł, zielona 1,99 zł
Bawełniany szary pajacyk z lewkiem w rozm. 62 - 7,99 zł
Bawełniane bodziaki - niebieskie w rozm. 62 - 5,49 zł; żółte w rozm. 62 - 2,99 zł (!!!); w zwierzątka w rozm. 68 - 2,99 zł (!!! - i do tego są grube i ciepłe)
A dla siebie fajne szorty za 11,99 zł. XL najlepsze na większy brzuszek, nic nie opinają.
Aaa i jeszcze w Rossmanie jest promocja na proszek Lovela - jak się dwa kupi 1,9 kg to drugi tańszy o 50%.
Załączniki
Ostatnia edycja:
tosienka88
I w Biedronce teraz mleczko i płyn do prania z Loveli - coś koło 15zł, albo 16zł - w każdym razie tanio ;D
Pieknaszyszunia
za 1l, czy 1.5l?I w Biedronce teraz mleczko i płyn do prania z Loveli - coś koło 15zł, albo 16zł - w każdym razie tanio ;D
tosienka88
Wydaje mi się, że 1,5L - po 15 będę wiedziała więcej
ewelinkowska
Ewelinka sliczne ciuszki a ta zolta sukienusia w jakim rozmiarze?
Ona jest niby na 3-6 m-cy ale spokojnie może robić jako tunika do legginsów i bluzeczki z długim rękawem dla dzidzi mniejszej
reklama