reklama
Donia hehe wszystko juz opisalas, a mialam sie pytac o to samo co Natalia
ale hola hola !!! skad masz zdjecie ??? tylko nie mow, ze wkleilas to z aukcji
:laugh: :laugh: kiedy w koncu dorobicie sie tego aparatu ??? chrzciny, komunia, trzeba zdjecia zrobic... :
bo ja wciaz czekam na zdjecia Filiponka w galerii 
Ana wlasnie dotarl do mnie piesek - jest rewelacyjny, Andy z wygladu mniej okazaly ale pewnie robal w srodku rewelka, trzeba by go na zywo zobaczyc ;D
Ana wlasnie dotarl do mnie piesek - jest rewelacyjny, Andy z wygladu mniej okazaly ale pewnie robal w srodku rewelka, trzeba by go na zywo zobaczyc ;D
bartyś
Fanka BB :)
Wstyd się przyznać, ale chyba pierwszy raz wchodzę na ten wątek :-[
Dziewczynki ciuszki przefachowe
A to nasz ostatni nabytek dla Kamila za 15 zeta
Narazie robi za plac zabaw, ale tatuś nie mógł sie powstrzymać 
a ja mam zamiar zakupić Kamilowi taki śliniak-fartuszek :
http://www.allegro.pl/item100991748_fartuch_fartuszek_sliniak_disney_z_puchatkiem_.html
Dziewczynki ciuszki przefachowe
A to nasz ostatni nabytek dla Kamila za 15 zeta

a ja mam zamiar zakupić Kamilowi taki śliniak-fartuszek :
http://www.allegro.pl/item100991748_fartuch_fartuszek_sliniak_disney_z_puchatkiem_.html
Joeey - do mnie jeszcze piesek nie dotarł. Buuuu... :-[
Fajne są te śliniaczki, które pokazujecie. Ale u nas nie byloby szans na ich załozenie. Mikołaj by tak się rozdarł jakbym chciała mu rękawki ubierac, ze wole nie ryzykowac... :
Fajne są te śliniaczki, które pokazujecie. Ale u nas nie byloby szans na ich załozenie. Mikołaj by tak się rozdarł jakbym chciała mu rękawki ubierac, ze wole nie ryzykowac... :
agnes.kol
Ja tez czekam jeszcze na psa ;D ;D ;D ;D
Mój mąż jak sie dowiedział tzn zobaczył że na koncie kaski troche ubyło to stwierdził że mi odbiło ;D ;D a jak się dowiedział że zamówiłam psa to już wogóle ;D ;D ;D
Mój mąż jak sie dowiedział tzn zobaczył że na koncie kaski troche ubyło to stwierdził że mi odbiło ;D ;D a jak się dowiedział że zamówiłam psa to już wogóle ;D ;D ;D
agnes.kol
Beacia przelew poszedł w czwartek, także mam nadzieje, że jutro juz będzie 
reklama
Zebulus (inaczej Zebus) bo tak go nazywamy jest naprawde warty kazdej wydanej na niego zlotowki, swietny jest !!!
bartys fajny basenik bo to basen jest nie ??? widzialam je w sprzedazy
my sie napalamy na basen juz dla Ady, ale przeciez chyba jeszcze za mala, w nastepne lato bedzie sie pluskac :laugh: no ale bujawka u dziadkow nad jeziorem to obowiazek juz w te wakacje 
moja mama oszalala, przywiozla 3 wielkie siaty ciuszkow dla malej
, miedzy innymi: 14 sztuk body na krotki rekaw, dwa kompleciki letnie, 3 kapelusiki, 5 pajacow, sukienke ogrodniczke, buciki, miseczke i kubeczek, bluzeczki....no cala masa, wkleje zdjecia jak dam rade 
bartys fajny basenik bo to basen jest nie ??? widzialam je w sprzedazy
moja mama oszalala, przywiozla 3 wielkie siaty ciuszkow dla malej