reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Tak zachwalałyście tego pieska że też kupiłam go Kacperkowi :laugh: :laugh: :laugh:

Asiu Ty to się spieszysz ;) rowerek, gdzie jeszcze rowerek??? ja jeszcze o tym nie myślałam :) kupuje Kacperkowi zabawki w trakcie jego rozwoju więc rowerek kupię jak będzie już chodził :)
Potem obejrze i powiem który najbardziej mi sie podoba bo teraz nie mam czasu

ale nie które sa dla dzieci jeszcze nie chodzących - tylko te z baldachimami smieszne takie nie?/?

Asia no basenik rewelacja....taki sam jak Bartyś ma baaaaardzo fajny
.......ale z tym rowerkiem to dałaś w dupe........przecież to bankowo dopiero na przyszły rok.....jak dziecie nie chodzi to i chyba za daleko nie zajedzie..... no ale ty może tak przyszłościowo myślisz i niedługo nam wkleisz linka jaki samochód dla Majutka będziesz kupować ;) (sorki za ironie...ale nie mogłam sie powstrzymać ;) ;D)

A ja łąjza jestem kupiłam dzić Maksowi smoczek od 0 do 6 miesiecy............. kurde do szkoły powinnam sie wrócić na naukę czytania

basenik fajny ale nie kupie z braku miejsca w domu, a i tak Ada nie skorzysta bo za mala zeby tam lac wode :p napiszcie jesli sie myle ??? ;)

Asia Ty ze wszystkim do przodu :laugh: :laugh: ja nawet jeszcze krzeselka do karmienia nie mam :p ale najbardziej przypadl mi do gustu rowerek kaczorek ;D (bez podtekstow :laugh: )

aha, nie wiem, czy zakupowalyscie Zebusia u tego samego sprzedawcy co ja, ale do mnie przyszedl blyskawicznie, tyle, ze puscilam przelew dwie minuty po kliknieciu: kup teraz ;D

reklama
No faktycznie czasem troche na wyrost czasem myslę ale np z krzesełka joeey ;) :laugh:korzystamy cały czas

A basenik fajowy nie ??

Do góry