reklama
A
aOLA
Gość
dzięki ;D ;D ;D
kiedyś robiłyscie zakupy przez internet w Częstochowskim sklepie Jeśli któraś pamięta dajcie mi na niego linka
kiedyś robiłyscie zakupy przez internet w Częstochowskim sklepie Jeśli któraś pamięta dajcie mi na niego linka
Ola - wózek lux ;D ;D
Ketsa - chciałam zamieścić jakiś komentarz odnośnie krzesełka, no i na tym moja myśl sie kończy ;D ;D ;D
Miałam sie bujać :
, ale wkleje moje zdobyczne lumpeksowe - zapłaciłam grosze ;D ;D np bluzy po 6 zł ;D reszta tańsza ;D ;D ;D PRZEPRASZAM ZE NIE WYPRASOWANE ale pokłóciłam sie ze swoim żelazkiem!!!!a straszna ze mnie chwalipięta i nie mogę się powstrzymać
Ketsa - chciałam zamieścić jakiś komentarz odnośnie krzesełka, no i na tym moja myśl sie kończy ;D ;D ;D
Miałam sie bujać :

agnes.kol
Fanka BB :)
kesta powiem ci że to krzesełko jest do bani
i pewnie za cene tego kupisz całkim lepsze i ładniejsze 
moskito fajowe ciuszki
moskito fajowe ciuszki
Dziękuje - jak to mówią u nas na wsi - Kupuj dropsy bo dużo i tanio
co można przełozyć na zakupy w grzebciuszkach!!!a ja odkryłam istny skarb ;D babka przywozi sort z Anglii - najczęściej jest tak,ze nie zdązy wypakować rzeczy z worków - a juz połowa wykupiona!! ;D ;D ;D a sobie też kupiłam kilka rzeczy - uwilbiam ;D ;D= tanio, (czasem nawet firmowo), oryginalnie i niepowtarzalnie ;D ;D ;D ;D
reklama
Wandzia - Ty chłolero - no ale cóż miałam zrobić???? ekipa sprzątająco - prasująca nie dojechała do mnie, a przecież sama nie będę prasować,bo sobie jeszcze mi lakier odpryśnie
albo gorzej- złamałabym sobie paznokcia - ooooocchhhh :laugh:
:laugh: ;D