reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
dzięki ;D ;D ;D

kiedyś robiłyscie zakupy przez internet w Częstochowskim sklepie Jeśli któraś pamięta dajcie mi na niego linka

Ola - wózek lux ;D ;D

Ketsa - chciałam zamieścić jakiś komentarz odnośnie krzesełka, no i na tym moja myśl sie kończy ;D ;D ;D

Miałam sie bujać ::), ale wkleje moje zdobyczne lumpeksowe - zapłaciłam grosze ;D ;D np bluzy po 6 zł ;D reszta tańsza ;D ;D ;D PRZEPRASZAM ZE NIE WYPRASOWANE ale pokłóciłam sie ze swoim żelazkiem!!!!a straszna ze mnie chwalipięta i nie mogę się powstrzymać

P5040047.jpg

Dziękuje - jak to mówią u nas na wsi - Kupuj dropsy bo dużo i tanio ;) co można przełozyć na zakupy w grzebciuszkach!!!a ja odkryłam istny skarb ;D babka przywozi sort z Anglii - najczęściej jest tak,ze nie zdązy wypakować rzeczy z worków - a juz połowa wykupiona!! ;D ;D ;D a sobie też kupiłam kilka rzeczy - uwilbiam ;D ;D= tanio, (czasem nawet firmowo), oryginalnie i niepowtarzalnie ;D ;D ;D ;D

Moskito - super ciuszki ;D ;D ;D tylko takie niewyprasowane :p hehehehe :) Najbardziej mnie kreci koszula hawajska, bluzy i portki w paski ;D ;D ;D

reklama
Wandzia - Ty chłolero - no ale cóż miałam zrobić???? ekipa sprzątająco - prasująca nie dojechała do mnie, a przecież sama nie będę prasować,bo sobie jeszcze mi lakier odpryśnie ;) albo gorzej- złamałabym sobie paznokcia - ooooocchhhh :laugh: ;) :laugh: ;D

Do góry