reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Joeey - ale masz fajnie :) I pewnie wszystko to next, mothercare i co tam jeszcze fajnego ;D ;D ;D wklejaj wklejaj :)

reklama
Bartyś gdzie kupiliście ten niby basenik za 15 zł??? bo bardzo mi się spodobał :)

Dziewczyny fajne ciuszki :) Moskito niestety ale nie wyświetlają mi sie Twoje zdjęcia, aOla jeszcze Ci nie pisałam że super bryka ;D

Donia ale kupowałaś nowy czy używany?

Ja dziś zaszalałam i obdarłam 2 lumpeksy z ciuszków dziecięcych - pól dla Ingusi a drugie pół dla następnego bobaska, he he. ::) Takie śliczne i całkiem niezniszczone te ciuszki. Nie mogłam się normalnie powstrzymać. Obiecałam sobie, że od dziś lumpeksy tylko w piątki odwiedzam, bo wtedy jest wyprzedaż i wszystko za grosze dosłownie.

Zapomniałam powiedzieć, że też będziemy zamawiać pieska. Akurat prezencik na dzień dziecka będzie. Dziesiąty z kolei... :p

Dziewczyny dzięki za inspirację na nowe zabawki - Gabrynia już wszystkimi swoimi jest trochę znudzona i kupiłam jej pieska za Waszą namową. Już nie wiem co jej wymyślac nowego - dziś jej nawet dałam gazetę ::) - "poczytała" i kilka minut było spokoju.

Natalia kupowałam używany niby bo stan super ;D

Ja jako zabawki polecam jeszcze takiego tygryska jak ma któraś z was przy wózku  :D zapomniałam kto a nie chce mi sie wchodzic do galeri

Filip też ma taką zabawke ma uchwyt do zaczepienia np w wózku i dziecko ciągnie za nózki które sie rozciagaja a potem sie kurczą i cały zwierzaczek wibruje i grzechocze  ;D Fifi to lubi niewiem czy jasno opisałam ale chyba tak  ;D :D :laugh:

Takie cos

pic000090lr.jpg

Donia - ja mam takiego ale to chyba lew jest a nie wygrysek u mnie i ciagnie sie za pilke ktora on trzyma i ona sie cofa wibrujac :) Ale wisi na szczycie lukow maty i mloda jeszcze tego nie odkryla - chyba musze jej obnizyc, skoro to taka frajda dla malca. Nawet na to nie wpadlam :)

Ja nie wiem co to za zwierz ale jakas mama pisała ze tygrysek to i jatak napisałam hihih :laugh:

No moze i ktos mial tygryska hehe :) moj to raczej lew, bo ma grzywe ;D ;D ;D

ale wywody ;D ;D ;D

reklama
Do góry