reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Zrobiłam w końcu zdjęcie tym kapciuszkom z grzechotkami:

270420060017dy.jpg

Są czadowe. Ingusia bardzo chętnie łapie za stópki.  :)

Wklejam jeszcze zdjęcie "kiwaczka", który dzwoni jak się go porusza (moja teściowa mówi na niego "Reksio"  :laugh:  ::) ). Ingusia go ubóstwia, patrzy na niego jak zaczarowana.

270420060026rm.jpg

reklama
dzięki dziewczyny za odp. ale nadal jestem niezdecydowana buuu musze chyba gdzieś się wybrać na żywo je zobaczyć

magdamaj a jaki kolorek kupiłaś bo mi jest właśnie potrzebny taki odcień pomarańczu jak na zdjęciu i nie wiem czy on na żywo też taki jest ???

Natali buciki zajefajne ;)

Nathalie kapciuszki mi sie niewyświetlaja i ich niewidzę,buuuu
zdanka powie ci, że jak ogladałam foteliki w hurtowniach dzicięcych, to ten foteli Ramatti był tańszy na allegro :p chyba że mi się wydawało :D

ja też jak będa kupować kolejny fotelik to będzie to maxi-cosi

a teraz najwazniejsza MAM WóZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdjecia i takie tam później bo ju z sie urlopuje u mamy ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Olu gratulacje ze wreszcie sie doczekalas :) przyszlo nasze lozeczko turystyczne, nie umiem go zlozyc...tzn juz prawie, ale jakis dżinksy trzeba wcisnac czy co i nie umiem ::) nawet intrukcji oblusgi nie zalaczyli :(
Natalko tez nie widze paputkow.

Natalia a ja widze paputki i sa git ;D czailam sie zeby je kupic w ciazy i w koncu zaniechalam :p a chcialabym wzbudzic zainteresowanie Ady swoimi stopkami wlasnie, wtedy juz napewno by usiadla bo narazie nie moze na to wpasc :p

nasz fotelik jest jeszcze dobry, ciekawe, ile jesszcze posluzy ::)

wkleje Wam dzisiaj zdjecia Biedronkowe i dzisiejszych zakupow dla Ady, dostala mnostwo ubranek, gryzaki i jedzonko, sponsorami byli dziadkowie i mamusia :laugh: a pamietacie jak pisalam, ze nie bede nic jej z ciuszkow kupowac :laugh: :laugh:

Natalia a mnie kiwaczek podoba się zabiscie a paputki swoja drogą ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Amelka nie za duża ta sukienka ???

reklama
Wandzia za cholerę nie pamiętam jakiej firmy są te kapciuszki. W każdym razie kupiłam je w Olsztynie i kosztowały 14,50. To chyba nie tak dużo.

Amelko a Wy chcecie chrzcić Julkę jak skończy 5 lat? Hi hi. ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry