no Ada tez prawie prezentow nie dostala na chrzciny tylko kase
coprawda zebralismy niezla sumke bo 2000zl ale poszlo na rachunki :laugh: :laugh: :laugh: no i chcielismy cos jej kupic ale stwierdzilismy, ze wszystko ma, a moglismy przeciez ta bujawke
tylko moj tata byl przeciwny dawaniu forsy wiec kazal wybrac lezaczek z katalogu po czym nam go przyslal 
reklama
_Gabi pisze:no bujawki huśtawki superowe a ta Martuli a na tą Martuli to cały wychowawczy to pewno mało :ale jest extra
a my nie mamy żadnych prezetów z chrztu tylko kasaznaczy się tylko kasa ;D
Gabi - ja sprawdzilam ta bujawke fisher prica na allegro kosztuje 419zeta, czyli spoooro !!! Jako prezent jak ktos by kupil to czemu nie, ale sama bym tyle kaski nie wydala, bo mimo wszystkich swoich bajerow bujawka ma jednen jak dla mnie ogromny minus - jest tylko do 9kg
A
aOLA
Gość
dziewczyny czy któraś z was ma żółwia tiny love? bo przymiarzam się do zakupu a może mi cos innego możecie polecic tak zeby grało i piszczało ;D
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
A my kupilismy wreszcie takie krzesełko bo praktyczniejsze i polecane bardziej przez wszystkie już uzytkujace mamusie
;D ;D ;D
http://www.allegro.pl/item96469006_nowosc_krzeselka_probaby_lux_bomba_cenowa_.html
http://www.allegro.pl/item96469006_nowosc_krzeselka_probaby_lux_bomba_cenowa_.html
Wanda, zainspirowal mnie prezent Paulinki - hustawka
i mysle tez kupic taka albo podobna Kubusiowi. Czy Paulinka juz z niej korzysta, czy ona jest dla dzieci juz w pelni siedzacych? I do jakiego wieku mozna uzywac takie cudenko? Czy dzieci chca z tego korzystac dluzej, czy po kilku tygodniach (gdy np. juz zaczynaja siedziec, pelzac, raczkowac) to hustawka idzie w kat?
Kubus na chrzciny nie dostal zadnych prezentow, ale dostal mase pieniazkow - rowno 3 tys.
Juz ma chlopak swoje konto i z jego stanu wynika, ze chlopak jest bogaty, bo wszystkie pieniazki ktore dostali rodzice z okazji narodzin od bliskich czy od panstwa splywaja na konto Synuska
Trzeba juz myslec o przyszlosci
A czy Wy cos myslicie? moze znacie jakies oferty bankow czy ubezpieczycieli godne polecenia?
Pozdrawiam, Agnieszka
Kubus na chrzciny nie dostal zadnych prezentow, ale dostal mase pieniazkow - rowno 3 tys.
Pozdrawiam, Agnieszka
Agnesa - bujawka jest zajebista - goraco polecam. Moze w niej siedziec juz dzidzia 3-miesieczna, bo ma regulacje oparcia - takze narazie mam ustawione na wpol lezaco - i to jest akurat dla niej
Jest z niej bardzo zadowolona i smieje sie jak glupia jak w niej siedzi
A jezeli chodzi o przyszlosc dziecka - to my od czasow Wiktorka wydawalismy jego pieniazki na jego zabawki i teraz na pewno bedzie tak samo
Jezeli chodzi natomiast o dalsza przyszlosc, to na pewno dla dzieci bedzie wszystko !!!
A jezeli chodzi o przyszlosc dziecka - to my od czasow Wiktorka wydawalismy jego pieniazki na jego zabawki i teraz na pewno bedzie tak samo
martula
Fanka BB :)
Huśtawka to rzeczywiście droga impreza, ale Daniel się uparł i kupił. Mała uwielbia się huśtać, ogólnie jestem serio zadowolona.Tak radośnie chichocze... I nie jest do 9, a do 11 kg. Podaję za stroną domową Fisher Price, gdzie jest napisane, że do 25lbs, a więc do 11,33 kg.
zdanka
Ewa na chrzciny dostała kaske (1700) złote kolczyki takie śliczne malutkie (jeczcze troszke i będziemy uszka przebijać
)
i krzesełko do karmienia o takie tylko że kolor teak i dużo ładniejsza tapicerka w wolnej chwili wkleje zdjęcie http://www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27511000-27510001.html
i krzesełko do karmienia o takie tylko że kolor teak i dużo ładniejsza tapicerka w wolnej chwili wkleje zdjęcie http://www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27511000-27510001.html
reklama
agnes.kol
klucha na necie niewidziałam takich, bo szukałam
ale wczoraj kupiłam i był w miarę duży wybór w hurtowni dziecięcej
rozejrzyj się po zwykłym sklepie, może szybciej dostaniesz