Donia http://www.allegro.pl/item96985196_zwierzatka_cena_za_3_szt_od_www_babystyle_pl.html ;D to samo mi dzisiaj w oko wpadło ale się zastanawiam bo sa dość małe mają około 10 cm
reklama
Kubus dostal kurteczke i dresiki kupione w stanach na okres 12 miesiecy i ostatnio je wypralam i sie okazalo po zalozeniu na Kubusia, ze one juz sa do noszenia
A jeden dresik na 9 miesiecy to juz nosimy od dawna 
Co do tego sliniaczka - "sukienusi", to sa tez takie dostepne w Polsce - widzialam w sklepie u siebie na osiedlu
Pozdrawiam,
Agnieszka
Co do tego sliniaczka - "sukienusi", to sa tez takie dostepne w Polsce - widzialam w sklepie u siebie na osiedlu
Pozdrawiam,
Agnieszka
Paula25
szczęśliwa :)
Jak już temat śliniaczków to ja jeszcze Wam pokaże takie:
są bardzo fajne, duże, i z ceratką od spodu no i mają przyczepione gryzaczki
tylko szkoda, że są wiązane a nie na rzep to jeden ich minus.

są bardzo fajne, duże, i z ceratką od spodu no i mają przyczepione gryzaczki
Paula gryzaki przy sliniaczkach to swietny pomysl, moja Ada nosi sliniak od rana do wieczora bo tak sie Nam slini ogromnie wiec ubranka bluzeczki to by jej przesiakly ;D
Agnesa no widzisz, a ja takich nawet u Nas nie widzialam..ja to jednak malomiasteczkowa jestem
mialam nic nie kupowac ale jednak w sklepie nie moglam sie powstrzymac, chyba Wandzik mnie zarazila i zakupilam Adulce zapasy bielizny
dwie pizamki i dwie pary bodow na krotki rekawek
plus smoczki do butelek i lyzeczki slikonowe
nie wiedzialam, ze dzidziusiowe zakupy moga tak cieszyc ;D
Agnesa no widzisz, a ja takich nawet u Nas nie widzialam..ja to jednak malomiasteczkowa jestem
mialam nic nie kupowac ale jednak w sklepie nie moglam sie powstrzymac, chyba Wandzik mnie zarazila i zakupilam Adulce zapasy bielizny
A
aOLA
Gość
ok odzyskałam kamere więc zaczynam się chwalic
oto strój mojego Piotrusia do chrztu
koszula
ogrodniczki
sweterek
i czapeczka
sorki ze czapusia i sweterek nie wyprasownane ;D
oto strój mojego Piotrusia do chrztu
koszula

ogrodniczki

sweterek

i czapeczka

sorki ze czapusia i sweterek nie wyprasownane ;D
A
aOLA
Gość
ok chwalenia się ciąg dalszy
to są ciuszki z Holandii
bluza sorki też nie wyprasowana
to są ciuszki z Holandii

bluza sorki też nie wyprasowana

agnes.kol
Fanka BB :)
aOLA ślicznosi ubranka, fajowa ta koszula w kratkę, dla takiego małego eleganta 
reklama
Ola ciuszki bomba !!! przyznam szczerze, ze nie mialam pojecia, ze mozna ubrac dzidzie do chrztu tak niekonwencjonalnie, mam tu na mysli kolor bezowy na przyklad... rozumiem, ze panuje zupelna dowolnosc w tego typu strojach ;D gdybym wiedziala wczesniej moze moja Ada wystapila by w innym stroju :
bo dopiero Wy mi to uswiadomilyscie 
no i ogrodniczki strasznie przypadly mi do gustu
moja córa nie ma tego typu spodni ale babcia obiecala to zmienic
tego typu spodnie sa bardzo wygodne bo jednak zapinane wiec sie nie sciagaja 
no i ogrodniczki strasznie przypadly mi do gustu