reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Te rozmiary z usa tp faktycznie jakieś dziwne bo pieluchy moja szwagierk adostała od 5-9 kg i mówi dla Majutka bedą jak je wyciągnełysmy to na moje oko takie od 2-5 majutkowi na jedna nogę ::) ::) ::)

Kubus dostal kurteczke i dresiki kupione w stanach na okres 12 miesiecy i ostatnio je wypralam i sie okazalo po zalozeniu na Kubusia, ze one juz sa do noszenia :D A jeden dresik na 9 miesiecy to juz nosimy od dawna :)

Co do tego sliniaczka - "sukienusi", to sa tez takie dostepne w Polsce - widzialam w sklepie u siebie na osiedlu :)

Pozdrawiam,
Agnieszka

Jak już temat śliniaczków to ja jeszcze Wam pokaże takie:

kkkkk4du.jpg

są bardzo fajne, duże, i z ceratką od spodu no i mają przyczepione gryzaczki :) tylko szkoda, że są wiązane a nie na rzep to jeden ich minus.

Paula gryzaki przy sliniaczkach to swietny pomysl, moja Ada nosi sliniak od rana do wieczora bo tak sie Nam slini ogromnie wiec ubranka bluzeczki to by jej przesiakly ;D
Agnesa no widzisz, a ja takich nawet u Nas nie widzialam..ja to jednak malomiasteczkowa jestem :p
mialam nic nie kupowac ale jednak w sklepie nie moglam sie powstrzymac, chyba Wandzik mnie zarazila i zakupilam Adulce zapasy bielizny ;) dwie pizamki i dwie pary bodow na krotki rekawek :) plus smoczki do butelek i lyzeczki slikonowe :) nie wiedzialam, ze dzidziusiowe zakupy moga tak cieszyc ;D

ok odzyskałam kamere więc zaczynam się chwalic
oto strój mojego Piotrusia do chrztu
koszula
kosz6qo.jpg

ogrodniczki
og4zb.jpg

sweterek
dsc038707vq.jpg

i czapeczka
dsc038778nb.jpg

sorki ze czapusia i sweterek nie wyprasownane ;D

reklama
Ola ciuszki bomba !!! przyznam szczerze, ze nie mialam pojecia, ze mozna ubrac dzidzie do chrztu tak niekonwencjonalnie, mam tu na mysli kolor bezowy na przyklad... rozumiem, ze panuje zupelna dowolnosc w tego typu strojach ;D gdybym wiedziala wczesniej moze moja Ada wystapila by w innym stroju ::) bo dopiero Wy mi to uswiadomilyscie ;)
no i ogrodniczki strasznie przypadly mi do gustu :) moja córa nie ma tego typu spodni ale babcia obiecala to zmienic ;) tego typu spodnie sa bardzo wygodne bo jednak zapinane wiec sie nie sciagaja :)

Do góry