reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

no to ja sie pochwale tym co wlasnie dostalam w paczce prosto z usa ;D ;D ;D zamowilam sobie sliniaki u Pawla chrzestnej na rzep i oto co mi przyslala :

sliniaki - sa bardzo fajne i duze i najwazniejsze - nie maja na sobie flagi usa !!!! bo zawsze takie rzeczy od nich dostawalismy - Wiktor mial wlasnie sliniaki na rzep z flaga usa !!!!!!!!!! tragedia, no ale te slicznusie :)
sliniaki.jpg

kopmlet body + sliniak
kompl1.jpg

komplet body takie jakies z ala sukienysia + sliniaczek ;D
kompl2.jpg

i Wiktor ziom w nowej bluzie cubusa i nowych spodniach ze Smyka ;D ;D; D a co, jak sie chwalic to do konca :p
ziom.jpg

reklama
gizell :laugh: :laugh: :laugh: ale sie usmialam, az dziwne, ze wytrzymal z ta pelna pielucha, ja tez nie wzielam pampa ale Ada byla taka grzeczna i pobozna, ze chyba bardziej ode mnie ;D
wandzik no sliczne sliniaczki, widac, ze cudenka, a te body jakby sukienkowate to juz w ogole odlot, no boskie :) tez bym takie chciala ;) a jakie to rozmiarki, trafili ???

Wańdzia zarąbiste śliniaki.................... mnie to by było szkoda je uciaprać a jak taką marchewe albo jabłko zaliczą to bedą w kropki kreski i ciapki ;D
....chyba, że do łapania ślinki tylko będą....

hehehe no ale mi sie ich szkoda zrobiło ;D

joeey pisze:
wandzik no sliczne sliniaczki, widac, ze cudenka, a te body jakby sukienkowate to juz w ogole odlot, no boskie  :) tez bym takie chciala  ;) a jakie to rozmiarki, trafili ???

Joeey - rozmiarki sa 6-9 miesiecy, ale te amerykanskie dzieci sa jakies mniejsze, bo wydaje mi sie ze jak teraz mlodej zaloze to za duze nie beda ;D ;D ;D no chyba ze Paulinka taka duza ;D

Ketsa - ech, no zal troche, ale co zrobic, w koncu to sliniaki :)

a ja Wam zaraz pokaze moj angielski, jeszcze ciazowy zakup sliniaczka, ktory sie nie brudzi ;D
jest gitowski bo tylko trzeba przetrzec i z glowy, jak ulal bedzie dla mojego polrocznego bobasa ;) oczywiscie rozowy :laugh:

Gizell nieźle się musieliście napocić w czasie mszy ;D o dziwo że niepłakał :) szkoda, że zapachy księdza nie otruły ;) ;D

Wanda no ja mówiłam, że w usa maja fajne śliniaki i dobra kobieto mnie posłuchałaś ;) ;D

Joeey ale bajer ;D to żebyś nie musiał prac w ręku ;)

Wandzia no ciuszki niesamowite i te sliczne sliniaczki :D rzeczywiście szkoda ich brudzić ;)
joeey czadowy ten sliniak :D gdzie cos takiego kupiłaś??

Widzę, że temat ubranek do chrztu na tapecie, dobrze że ja mam to za sobę :p

reklama
donia tez sa superowe :)
Agnes ten sliniak to przypadkowo wpadl mi w reke bo ja na wyprzedazach w Anglii kupowalam wszystko, bylam wtedy w 5 miesiacu i blade mialam pojecie co nalezy do zakupow wyprawkowych ;D a kosztowalo to grosze, moze ze 2 f co daje jakies 10zl ;) nie widzialam w Polsce takich bajerow, jeszcze moze nie wymyslili :laugh: i to rzeczywiscie praktyczna rzecz nie wymagajaca prania ;)

Do góry