reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Agnesa u mnie nie ma firmowego sklepu Wójcika więc ceny są podbite Ale ogrodniczki dobierałam w sklepie do tych co nosi i na mojego dobry jest rozmiar 62 ::) a koszula jest jeszcze za duża ;D

Ogłaszam wszem i wobec że metki to nie ja wywaliłam tylko Wójcik bo wkleiłam zdjęcia ciuszków z jego strony bo moje były nie wyprasowane ;D ;D ;D

reklama
aOLA pisze:
Ogłaszam wszem i wobec że metki to nie ja wywaliłam tylko Wójcik bo wkleiłam zdjęcia ciuszków z jego strony bo moje były nie wyprasowane ;D ;D ;D

A juz myslalam ze masz taki talent do robienia fotek - prawie jak moj Wiktor ;D ;D ;D goopia ja ;D

didi ja tez chce :laugh: :laugh: ale chyba nie zdazylam :laugh: :laugh:
jsorbek super te krzeselko, ponoc od 6 m-ca mozna w nim dzidzie bezpiecznie sadzac ;) zielone jest przesliczne, pasuje mi do kolorku scian w saloniku ;D ale teraz jeszcze nie kupie krzeselka :p za 2 miesiace pewnie :)
w tej chwili mam na liscie zakupow (znowu ta lista ::) ) torbe do mojego wozka ale cholernie droga, w calineczce 175 zeta i kazalam Arturowi sprawdzic w Niemczech teraz ale musze kupic koniecznie, mam maly kosz na zakupy, a potrzebuje miec torbe na akcesoria typu pieluchy, papu itp. na dlugie wiosenno-letnie spacery i wyjazdy ;) ale sie rozmarzylam ;D

Donia mój maż tez koniecznie drewniane żeby sie dało zrobić stolik i krzesełko. Ale te zwykłe jest brzydkie a to ładniutkie.

Joeey ja tez dopiero po chrzcinach a sadzac w nim ja bedę po 6 mcach

Krzesełko śliczne :) ładniejsze od drewnianego ale ja tez jeszcze nie teraz ale kiedyś będziemy musieli kupić ;)

Pamciaw co z tymi ciuszkami??? miałaś wystawić na allegro...chyba że ja coś przegapiłam :p

reklama
Krzesełko fajowe :laugh: , ale my jednak zdecydujemy się na drewniane :p ze wzgledu na to że niemielibysmy go gdzie trzymać :p i pewnie zakupimy, gdy mała bedzie już pewnie siedzieć ;)

Do góry