reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Didi fajny ten komlecik
jakbym miała córeczkę to bym od Ciebie kupiła ;D
Magdamaj niestety nic Ci nie poradzę, bo sama jeszcze nie kupiłam ubranka do chrztu, ale może poszukaj na allegro tam powinno byc znacznie taniej niż w sklepach internetowych
Magdamaj niestety nic Ci nie poradzę, bo sama jeszcze nie kupiłam ubranka do chrztu, ale może poszukaj na allegro tam powinno byc znacznie taniej niż w sklepach internetowych
A
aOLA
Gość
ja tez małego obkupiłam na chrzest w wójciku Sukienusie sa tam sliczne i dużo tańsze niż w sklepie
didi
Fanka BB :)
Zdanka...material jest taki milusi w dotyku ..jakby welurek..ale nie wiem co to sokladnie jest ale bardzo delikatne i mile w dotyku...a rozmiar jest tam napisany 12 m-cy
didi
Fanka BB :)
a wyglada na troszke mniejszy
uff..ja chrzciny juz mam za soba ale mila to impreza
wszystkie ciuszki udalo mi sie sprzedac na allegro takze nie ma zbednego balastu
pralka Nam sie zepsula :-[ i bo szyba pekla w drzwiczkach podczas prania, chyba but ja zalatwil wiec piore recznie Ady rzeczy narazie i duzo przy tym roboty
ja o praniu na zakupach.. :laugh: :laugh:
no a ja dalej nie kupuje nic Aduli bo tylko w ostatnia niedziele tesciowa z bratowa obkupily ja na zajaczka w h&m, a moja mama w tym samym czasie ubierala ja w Nexcie w uk :laugh: :laugh: rodzinke mam genialna ;D kiedy ona to znosi ??? :
no a ja dalej nie kupuje nic Aduli bo tylko w ostatnia niedziele tesciowa z bratowa obkupily ja na zajaczka w h&m, a moja mama w tym samym czasie ubierala ja w Nexcie w uk :laugh: :laugh: rodzinke mam genialna ;D kiedy ona to znosi ??? :
G
gizell
Gość
coś śmiesznego wam opowiem o chrzcie - przypadł miesiac temu, Lol był super przygotowywany tzn karmiony, przewijany itp żeby tylko wytrzymał, bo tego dnai humorki mial nieziemskie, stroju specialnego nie miał bo było zimno, zapakowaliśmy go w kombinezonik tylko czapuśkę miał slodką, no i ładnie spał, my ucieszeni, że moze będzie ok. Niestety, jak tylko zadzwonili na wejście otworzył oczy i ze strachu chyba sie zrąbał ostro ;D byłam załamana, bo jak ma pełną pieluchę to chce z niej uciekać, wije sie itp. (no i głupia matka nie wzięła ze sobą pieluchy na zmianę i chusteczek), całą mszę w każdym razie spedziliśmy na buja niu go, upychaniu smoczka, zabawianiu, a ten zdarl sobie tą śliczna czapkę, na szczęście nie płakał tylko ostro śmierdział na 4 ławki, a my sie modliliśmy, żeby tylko prędko sie skończyło ;D to kara za to, że ksiedzu daliśmy tylko 50 zł
reklama
G
gizell
Gość
joeey uwielbiam ciuchy z nextu, gl zaopatruję sie w nie w lumpikach