reklama
ketsa no cacuszko no !! strasznie mi sie podoba i wozek, a Maksio jeszcze bardziej no ale mialam o wozku pisac
a wiec zgrabny i nie podobaly mi sie nigdy takie raczki niezakonczone ale w tym woziu pasuja idealnie i sa super
zreszta nazwa jaguar mowi sama za siebie ;D jestem ciekawa kiedy przejde na spacerowke no ale Ada jest jeszcze na etapie przesypiania prawie calych spacerow 
Magda no słuszna uwaga.....
Hehehehehe no to chyba wam rasowo zamieszałam..... Ja w posiadaniu mam Merlina a o Jaguaże pisałam dlatego że Gabi nad nim myśli i kiedyś pytała czym sie różnią
A wkładka (prezes) dziękuje za pośrednictwem swojej sekretarki- mamusi za komplementy
Zdanka jest super skrętny bardzo fajnie się go prowadzi no i po schodachbez problemu można śmigać
Gabi na żywo niewidziałam....a wszystko co z netu kupuje to na intuicje..... i jeszcze ani razu się nie zawiodłam...
Joeey no kierownica jest fajoska a jak sie nie podoba tomożna ją tak schować że prawie jej nie widać
Hehehehehe no to chyba wam rasowo zamieszałam..... Ja w posiadaniu mam Merlina a o Jaguaże pisałam dlatego że Gabi nad nim myśli i kiedyś pytała czym sie różnią
A wkładka (prezes) dziękuje za pośrednictwem swojej sekretarki- mamusi za komplementy
Zdanka jest super skrętny bardzo fajnie się go prowadzi no i po schodachbez problemu można śmigać
Gabi na żywo niewidziałam....a wszystko co z netu kupuje to na intuicje..... i jeszcze ani razu się nie zawiodłam...
Joeey no kierownica jest fajoska a jak sie nie podoba tomożna ją tak schować że prawie jej nie widać
Paula25
szczęśliwa :)
Dziewczynki ciuszki śliczne 
Ketsa wózek rewelacja!!! pewnie najlepszy w okolicy jak wyjdziesz na spacer to wszystkim szczena opada ;D ;D
Asiu ten ocean jest super
kurcze ale Paweł nie pozwoli mi kupić kolejnej zabawki....musze znaleść sponsora ;D
A ja dziś kupiłam Kacperkowi rajstopki ;D widziałam na zdjęciach, że Wy już zakladacie swoim Maluchom i muszę powiedzieć, ze to jest bardzo dobra rzecz :laugh: Jaki rozmiar kupujecie, bo ja kupiłam 68-74 i są troszkę za duże na mojego Malucha, ale za to na dłużej starczą
nawet nie wiem czy sa mniesze, bo pani w sklepie tylko takie miała 
Ketsa wózek rewelacja!!! pewnie najlepszy w okolicy jak wyjdziesz na spacer to wszystkim szczena opada ;D ;D
Asiu ten ocean jest super
A ja dziś kupiłam Kacperkowi rajstopki ;D widziałam na zdjęciach, że Wy już zakladacie swoim Maluchom i muszę powiedzieć, ze to jest bardzo dobra rzecz :laugh: Jaki rozmiar kupujecie, bo ja kupiłam 68-74 i są troszkę za duże na mojego Malucha, ale za to na dłużej starczą
didi
Fanka BB :)
laski moj AL dostal ubranko koloru wrzosowego ..ale co sie okazuje o moje dziecko powiedzialo mi ze niebedzie nosilo babskich ciuchow ...
.. jesli ktras chcialaby dla swoejej niuni odsprzedam ..
..
reklama
didi pisze:laski moj AL dostal ubranko koloru wrzosowego ..ale co sie okazuje o moje dziecko powiedzialo mi ze niebedzie nosilo babskich ciuchow ..... jesli ktras chcialaby dla swoejej niuni odsprzedam ..
..
juz od malego ma chlopak gust ;D ;D ;D no chlop w babskich ciuchach - odpada
Didi, ale na mnie nie licz, nawet fotek nie wklejaj - ja mam zakaz zakupow, ostatnio nadszarpnelam nasz rodzinny budzet, a czeka nas przeprowadzka i urzadzanie mieszkanka ;D