reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Ketsa - wozek bajer !!!!!!!!!!! normalnie czadowy :) :) :) strasznie mi sie podoba :) A wkladka jak pieknie w nim wyglada ;D ;D ;D ;D i co sie pogody czepiasz, przecie slonko caly dzien pieknie swiecilo :p hahaha

reklama
Ketsa fajnie sbie Maksio w nim wygląda i nawet już na siedząco mu pasuje ;D ;D ;D a powiedz widziałaś te kolory na żywo czy z netu trafiałaś ??

ketsa no cacuszko no !! strasznie mi sie podoba i wozek, a Maksio jeszcze bardziej no ale mialam o wozku pisac :p a wiec zgrabny i nie podobaly mi sie nigdy takie raczki niezakonczone ale w tym woziu pasuja idealnie i sa super ;) zreszta nazwa jaguar mowi sama za siebie ;D jestem ciekawa kiedy przejde na spacerowke no ale Ada jest jeszcze na etapie przesypiania prawie calych spacerow :)

Ketsa superandzki ale kurczaki Paweł nie chce się zgodzić :mad:
powiedz czy te koła po za tym że się tak fajnie wyginają są skrętne ???

Magda no słuszna uwaga.....
Hehehehehe no to chyba wam rasowo zamieszałam..... Ja w posiadaniu mam Merlina a o Jaguaże pisałam dlatego że Gabi nad nim myśli i kiedyś pytała czym sie różnią

A wkładka (prezes) dziękuje za pośrednictwem swojej sekretarki- mamusi za komplementy

Zdanka jest super skrętny bardzo fajnie się go prowadzi no i po schodachbez problemu można śmigać

Gabi na żywo niewidziałam....a wszystko co z netu kupuje to na intuicje..... i jeszcze ani razu się nie zawiodłam... ;)

Joeey no kierownica jest fajoska a jak sie nie podoba tomożna ją tak schować że prawie jej nie widać

kETSA WóZEK BAJERANCKI

joeey
ocean kosztował na allegro 99 zł zabawka rewelka Majutek bawi się super też już zakumała że trzeba w kraba walić ;) i rybkę już obkręca sobie tylko kłade ją na poduszce bi inaczej nie dostaje :p ;D ;D ;D

Dziewczynki ciuszki śliczne :)

Ketsa wózek rewelacja!!! pewnie najlepszy w okolicy jak wyjdziesz na spacer to wszystkim szczena opada ;D ;D

Asiu ten ocean jest super :) kurcze ale Paweł nie pozwoli mi kupić kolejnej zabawki....musze znaleść sponsora ;D

A ja dziś kupiłam Kacperkowi rajstopki ;D widziałam na zdjęciach, że Wy już zakladacie swoim Maluchom i muszę powiedzieć, ze to jest bardzo dobra rzecz :laugh: Jaki rozmiar kupujecie, bo ja kupiłam 68-74 i są troszkę za duże na mojego Malucha, ale za to na dłużej starczą :) nawet nie wiem czy sa mniesze, bo pani w sklepie tylko takie miała :p

Paula ja tez kupuję 68-74 i są odrobinkę z aduże ale chyba mniejszych nie ma. Kupiłam dwie pary w gattcie i są swietne

laski moj AL dostal ubranko koloru wrzosowego ..ale co sie okazuje o moje dziecko powiedzialo mi ze niebedzie nosilo babskich ciuchow ...:).. jesli ktras chcialaby dla swoejej niuni odsprzedam ..:)..

reklama
didi pisze:
laski moj AL dostal  ubranko koloru wrzosowego ..ale co sie okazuje o moje dziecko powiedzialo mi ze niebedzie nosilo babskich ciuchow ...:).. jesli ktras chcialaby dla swoejej niuni odsprzedam ..:)..

juz od malego ma chlopak gust ;D ;D ;D no chlop w babskich ciuchach - odpada :p hehehe
Didi, ale na mnie nie licz, nawet fotek nie wklejaj - ja mam zakaz zakupow, ostatnio nadszarpnelam nasz rodzinny budzet, a czeka nas przeprowadzka i urzadzanie mieszkanka ;D

Do góry