reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Pamciu zawsze mozesz zastrzezenie w opisie aukcji zrobic ze to dla okreslonej grupy osob tylko...... niektorzy takie prywatne aucje sobie robia

reklama
Pamcia - wystawiaj na allegro i juz :) doskonale Cie rozumiem... tez by mi bylo tak dziwnie sprzedawac wlasciwie dobrym juz znajomym i jeszcze ceny podawac :)
A ten meski komplecik tez mi od razu do Gabi podpasowal :)

To ja w innym temacie pochwalic się chciałam sukienką

obraz1520na.jpg

Na zywo ciuszki wygladają o wiele lepiej :p a co dopiero na modelce ::) :laugh: :laugh: jak ubiore to też wkleję ;D ;D

A co do allegro to właśnie udało mi sie kilka Majutkowych rzeczy sprzedać ufff te malutkie to najgorzej schodzą. Dobrze że już ich coraz mniej

reklama
Gabi jak odpuszczasz sobie komplecik z dzinsami to ja poprosze :)

Asiu śliczne ciuszki....ach moja synowa to sie stroi :laugh:

Ketsa suuuuper!!! :) szczególnie wersja spacerowa mi sie podoba :)

Do góry