reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Pamcia ja nie ubieram sukienek ;) ;D ale jak bym miała dziewczynkę to bym ubierała ;D

wymyslaj ceny a jak nie to na Allegro przecież tam też możemy policytować ;)

reklama
Gabi ja wim ze nie ubierasz sukienek ale piszac o wyczuciu Twojego gustu mialam na mysli ze wiedzialam ze Ci sie spodoba komplet z dzinsami i sweterek z kapturkiem.

Chyba wystawie na allegro i faktycznie tam policytujecie, bo ja kompletnie nie wiem jakie ceny. niby ostatnio duzo rzeczy sprzedawalam na allegro ale to mi nie daje rozeznania bo cey byly bardzo rozne i niczym niewytlumaczalne. Np. 3 pary skarpeteczek poszly za .....32!!!! zlote. Jakis szlony tatus coreczce kupil, ale jak dla mnie to kosmiczna cena i w najsmielszych snach sie jej nie spodziewalam tak wysokiej! A znowu wg mnie sliczny kaftanik (tyle ze rozowy ;) ) poszedl za 6,50 chyba....a znowu lezaczek do kapieli ktory kupilam za 7 zlotych sprzedal sie za 15! Dorzucilam do niego gratisa bo taka wysoka cena...No ja nic z tego nie kumam! ;)

Magdus to nie bedzie żadnego zdjęcia nowego wózeczka????????
Ja właśnie jestem w trakcie zamawiania pojazdu dla Maksimusa więc jestem bardzo zainteresowana ;)

Pamcia dobrze że na Allegro sie przenosicie bo trzeba by tu chyba walki w kisielu urządzić ;D

oj będzie walka i nici z tego że byłam pierwsza :( :( :( a może jednak Pamcia ??? ::) ;D no rzuć jakąś kwotę ::) ::) ja ten sweterek bardzo chcę ;D ;D i te piżamki tez bardzo te dżiny moge odpuścić (bo mam ich ze 3? pary schowane na potem bo jeszce przyduże każde na inny rozmiar więc przeboleję) ale niekoniecznie :p

Wkleje Wam jak ostatnio - linka do moich aukcji.

didi jak to jaki nick???pamciaw ofkors! ;)

Gabi ciezko i naprawde cene rzucic, bo nie chce nikogo naciagac. Ja kiepska w handlowaniu jestem.... :mad:Wiec jesli masz jakas propozycje to wal, jak nie to do zoo na allegro! :)

Hehehe ja sie wam wtrące troche........ bo dziewczyny zrozumcie Pamcie nie jest łatwo znajomym sprzedawać a to tez trzeba być dyplomatą żeby dogodzić wszystkim..... ale i tak pewnie ktoś bedzie niezadowolony ;)
No ale moze wy pierwsza liga dyplomatyczne i sie dogadacie heheheheeh posiedze i popatrze ;D

reklama
Ketsa dzieki! Wlasnie idealnie to ujelas! Na allegro latwiej bo cena sama sie ustala jak napisalam wczesniej i nawet jak znajomy licytuje to zasady sa jasne i juz a tak rzucac cene to ja nie potrafie. Choc wiem ze sa laski co potrafia, no ale ja nie....nigdy dobra handlara nie bylam.... :mad: :( :p :-[

A wstawiajac fotki tutaj to tylko zamieszanie zrobilam, ale chcailam dobrze bo rzeczy sa fajne i dobrej jakosci a myslalam ze Wam bedzie latwiej ceny rzucic i w razie czego jestescie tutaj jedyne bez konkurencji calej Polski.... ;) ech....

Do góry