reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
"Komplet bluzeczka dlugi rekaw biala z wyszytym "krzyzykami" serduszkiem różowym na srodku, sztruksy i sweterek na 1 guzik. Sztruksy maja takie fajne zkladki z tylu na dole na nogawkach. Sa lekko dzwonowate. Nowka, bez wad, z metka, bez opakowania." - Pamcia jaki to rozmiar i jaka cena wywoławcza ja jak narazie pierwsza w kolejce ;)

A Gabi idzie spać :( bo jej łepek pęknie zaraz buuu przełóżmy te zakupy na jutro plissssssss :) przepraszam ale nie wysiedzę tak mi napiernicza bo mały zrobił taka awanturę że szok a ja biedna sama nikogo do pomocy :mad: wezmę sobie apap jak mąż wróci to zagladnę jak mi nie rozsadzi łepetyny

pamciaw pisze:
Komplet bluzeczka dlugi rekaw biala z wyszytym "krzyzykami" serduszkiem różowym na srodku, sztruksy i sweterek na 1 guzik. Sztruksy maja takie fajne zkladki z tylu na dole na nogawkach. Sa lekko dzwonowate. Nowka, bez wad, z metka, bez opakowania.

Pamcia - jezeli chodzi o sukienusie, bo byla chyba tylko jedna w kratke, ktora srednio mi podpasila, to o ta Ci chodzilo ze mi sie spodoba ??? a tak w ogole to juz mi zbrzydl rozowy - za duzo go mam... teraz gustuje w turkusach i niebieskich ;D ;D ;D
A ten komplecik mi sie widzi za to bardzo ;) ale mam niestety zakaz zakupow :( :( :(

Pamciu ja chętnie coś od Ciebie kupię, tylko musisz powiedzieć ile za każdą rzecz chciałbyś dostać, od tego będzie zależało czy to kupię czy nie. To w końcu co jest jeszcze wolne? Proponuję ponumerować ciuszki, można się zgubić w tym wszystkim. ::)

reklama
Kurcze musze sie zastanowic nad cenami. Na allegro latwiej bo tam cena sie sama ustala....;) ale sprobuje cos wymyslic i albo Wam to bedzie ospowiadac albo nie.

Wanda jednak lepiej gust Gabi wyczulam. Myslalam o tej sukience w kratke ktora jest naprade sliczna i nie do konca rozowa ale ja dla Lenki mam 5 sukienek a ubralam jej z tego 2 i to kazda po 1 razie....nie bede kolejnej do kolekcji zostawiac. Laski ubiracie swoim pociechom sukienusie?

Do góry