reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Ketsa wozio superowy bardzo mi się spodobał może opchne swój na alego i kupie sobie właśnie taki??? hmmm
Pamciaw gdzie jest ten sklep podpowiesz ???

reklama
Gabi ja też nie widzę różnicy i nawet sprzedawca ten sam ??? najlepiej zadaj mu to pytanie
Asiu pani w aptece powiedziała mi ze skoro biore feminatal to nie m juz poterzby brac więcej witamin bo one się pokrywają i nawet jest to nie wskazane. Ale jeśli ty nie bierzesz innych witamin to pewnie Vitapil możesz brac

Gabi no tylko ceną ale tak sie zdarza czasem ze u tego samego sprzedawcy w bardziej promocyjnej cenie sie pojawiaja na nowej aukcji.

Pamcia no to fajnie że tak chwalisz ten wózio bo ty to ekspert w tym wzgledzie jestes...nikt tyle wózków co ty chyba nie zaliczył :)
ja właśnie od tego sprzedawcy co Gabi linka podała do niego zamówiłam bo rewelacyjne warunki ma pani w razie reklamacji...... tak że Zdanka opchnij swój i zamawiaj... ;D
a pani mi jeszcze napisała że w ogóle reklemacji na te wózki nie ma....... i ja tesz szczwany lis odgrzebałam sobie osóbki które już ten wózio kupiły i zawdowoleni sa wszyscy.... ajedyny mankament to faktycznie tem podnóżek ale chyba jakoś to przeżyje.......

Ketsa ja widziałam kiedyś ten wózek na zywca jest super ;D

Na mój też nie narzekam mamy za sobą spacery po lesie , po błocie śniegu i wodzie i jest ok ;D

ketsa dałaś mi do myślenia hmmm tylko Paweł nie chce się zgodzić :mad: jemu ten co mamy się podoba tylko tyle że ja chodze z nim codziennie i mi się troche znudził nie to że bym była z niego niezadowolona ;)

zdanka ja to samo też mąż nie chce się zgodzić a też napaliłam się na tego jaguara ;D chłop to nie zrozumie ze kobiecie pewne rzeczy się poprostu nudzą a ja już patrzę na ten wózek prawie 3 miesiące codziennie ::)

ketsa a ty już w tej spacerówce będziesz Maskia wozić czy masz do tego gondolkę ?? a i czemu zdecydowałaś się na merlina a nie np. na jaguara ??? ciekawa jestem ::)

reklama
Do góry