reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Gabi wyprzedziłaś mnie  :p ja tez chciałam ten sweterek  ;)

aOla ciuszki śliczne i myślę, że ten pierwszy komplecik jest fajniejszy  :)

reklama
dziewczyny dzieki za odpowiedzi mnie tez najbardziej sie widzi ten pierwszy i jest najtańszy ;D ta czpka rzeczywiscie troche nie zabardzo a sweterek moze znajde jakis bardziej "na wyjscie" ;)

kurcze Gabi wszystko zabrała :p ;D

Juz na razie wszystko chyba wkleilam. Mam jeszcze 5 pajacy nowek dla dziewczynek no i mam dylemata. Co zrobic, 5 mi nie potrzeba, bo juz wczesniej kupilam goopia ja w mothercare za full cene 3, z kolei sa sliczne, ale tez i sa wsrod nich rozowe....no i co mam zrobic....ech....zastanowie sie i wkleje.

laski dawajcie swoje propozycje cenowe i zobaczymy czy Gabi wszystko zagarnela....? ;) Ale Gabi na 100% Ciebie obstawialam z tymi dzinami i tym swterekiem....:)

Oskar wiedział kiedy pójść spać  :p
kto pierwszy ten lepszy
36_1_21.gif

Pamcia ja nie wiem ile to może kosztować Ty coś zaproponuj ;D a te pizamki to jaki rozmiarek ???

reklama
Do góry