reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

bo są jeszcze takie ogrodniczki ale chyba "babskie"
aa6tg.jpg

i takie koszulki
aaa1lr.jpg

a13fx.jpg

ale ta druga to tez chyba dla dziewczynki

wogóle super są tam ciuszki i ceny nawet nie kosmiczne

reklama
a i czekam na komentarze Ale najbardziej widzi mi się ten pierwszy komplet ogrodniczki+koszula i chyba bez tej czapki bo jakoś nie pasuje i moze inny sweterek ???

aOla pierwszy komplet super! Ale czapka nijak do niego nie pasuje. Ona przeciez jest biala. Musisz miec ecru - jak ubranko. No ale ja glosuje za pierwszym kompletem.

zmniejszam zdejcia i wklejam. A nuz cos dla Was bedzie. :)

A Wanda jedna jest taka sukienusia ze widze w niej Paulinke. Bo wiem ze lubisz te kolory....:)

Laseczki tak jak pisalam te rzeczy niektore maja male felery, brak opakowania lub brak np guzika. Wstawiam zdjecia i +/- opis a o szczegoly na maila. :)

Bluzeczka jak na moje oko rozm. 68. Mocno jeszcze duza na Lenke chudzinke. Kolor niezbyt dobrze oddany, to taki jasny fiolecik,kiedys byly takie cukierki - pastylki nie wiem czy pamietacie je - mialy taki kolor no i kwiatuszek jest w srodku rozowy. Bawelenka - 100% i jest super milusia.

Usterka jest z tylu - lekko odpruty mankiecik wokol szyjki od bluzeczki na ok 1 cm.

Sukieneczka z majtasami z materialu jakby flanelka, pod spodem plócienko koloru ecru. Sweterek jest lekko pozaciagany.

Sweterek ocieplany wlasciwie to kurteczka. Wyglada na uzywany. W srodku polarek bialy a pomiedzy jeszcze jakies ocieplenie....

Bluza welurkowa wokol kapturka merezka czy jak to sie nazywa (taka jakby koroneczka z kordonka)i tu usterka - lekko wypruta merezka na dole kapturka. Patrzac na zdjecie widac po lewej stronie. kapturek wyszyty trykotem.

reklama
Do góry