reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

to ja teraz pochwale się Ewy garderoba  ;D mam nadzieje że nie będzie miała mi tego za złe  ;) ;) ;)
te stroje dostała od babci(mojej mamy)
obraz3735wc.jpg

obraz3735wc.jpg

obraz3664co.jpg

obraz3686gb.jpg

to od mojej siorki rodzonej  ;D
obraz3675el.jpg

i od mojego brata rodzonego  ;D
pierwsza wersja bez kurteczki
obraz3692mr.jpg

druga z kurteczką  ;)
obraz3700rg.jpg

i od sąsiadki
obraz3754yl.jpg

od mojej kumpeli
obraz3779nk.jpg

reklama
Ciuszki klasa! ;D Najbardziej podoba mi sie to wdzianko z kwiatuszkami i to niebieskie zaraz obok. Cudenka! :laugh:

Steffi mam identyczny dresik też rozmiar 68 ale mój mały chodzi w nim od urodzenia no i jeszcze nie jest dobry ;) ;D
Zdanka super ciuszki

dziewczyny w sumie to nie na temat ale w dobrym wątku
poleccie mi jakis tusz do rzes ;D taki zeby ich nie sklejał i nie miał za gestej szczoteczki

aOla nie mam pojęcia jaki tusz bo ja raczej nie uzywam, i bez tego mam ciemną oprawe oczu :)

takie trampki kupiłam mojej córci na allegro
191rn.jpg

i taką sukienusie, troche pognieciona ale i tak na razie za duża :laugh:

175in.jpg

reklama
Ola - Joeey pewnie Ci lepiej doradzi w sprawie tuszu - ja prawie nie uzywam ;) ale mam jakis maybelline i jest chyba dobry - puisze chyba bo naprawde sie na tym nie znam :)

a ja dzis zajrzalam do Wiktora szafy i odnalazlam tam zapomniane przeze mnie ogromne pudlo ciuchow - wiekszosc za duza, ale znalazlam np fajne spodnie z h&ma i to 68 rozmiar wiec akurta - musze tylko szybkie pranie zrobic i juz ;D

Do góry