Nie wiem gdzie to umiescic, ale chyba tutaj !!! Co mysliscie o kupnie nastepnego fotelika dla dzidziek ??? bo my chyba kupimy jakos w najblizszym czasie taki od 0-18 gk (czyli do 4 lat!) i juz w tym bedziemy wozic... Te foteliki tez maja wkladki i tez sa rozkladane do pozycji prawie lezacej... no i nie chce mi sie wszedzie latac z nosidlem - wole sama Paulinke wyciagac, bo juz z nosidlem jest dla mnie za ciezka !!! A w bagazniku i tak mam wozek parasolke ;D ;D ;D
reklama
didi
Fanka BB :)
Joeey..ja kupilam rozm.68 tych body ja wydaja mi sie wieksze niz na 68....wiec Al ..troszke je ponosi..
A
aOLA
Gość
ja kolejny fotelik bede kupowac od 9-36kg jest droższy ale rozkłada się wraz z rośnięciem dziecka i starcza do końca bo na końcu zostaje siedlisko. Myśle ze tak na jesień trzeba będzie go kupic Firmy jeszcze nie wiem
ech...wlasnie przynioslam do domku fotelik po Wiktorku i mysle ze on starczy ;D ;D ;D jest jeszcze calkiem przyzwoity - malo byl uzywany no ale jak wypralam tapicerke - o matko.... normalnie szok !!!!!
Ola - do 36 kg ??? o rany !!!! Wiktor ma 4 latka jezdzi juz dawno na podstawku tylko a wazy jakies 17kg Ale on jest straszna chudzinka A moze wiesz do ilu lat trzeba dziecko wozic w foteliku czy na podstawku ???
Ola - do 36 kg ??? o rany !!!! Wiktor ma 4 latka jezdzi juz dawno na podstawku tylko a wazy jakies 17kg Ale on jest straszna chudzinka A moze wiesz do ilu lat trzeba dziecko wozic w foteliku czy na podstawku ???
A
aOLA
Gość
powyzej 12 lat i powyzej 150cm wzrostu
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Natalio zamówiłam Kacperkowi ciuszki w tym sklepie uva co podałaś linka: body, bluze i spodnie i wiesz co, przysłali mi je z listem: "Gratulacje! Udało się pani złozyć tysięczne zamówienie w naszym sklepie internetowym i dlatego wysyłamy je pani w prezencie w raz z kocykiem." Nieźle co :laugh: Byłam w szoku jak to przeczytałam, szczególnie, że paczka przyszła w dniu moich urodzin
A oto ten komplet który zamówiłam w uva:
i kocyk który dołożyli:
A oto ten komplet który zamówiłam w uva:
i kocyk który dołożyli: