reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Nie wiem gdzie to umiescic, ale chyba tutaj !!! Co mysliscie o kupnie nastepnego fotelika dla dzidziek ??? bo my chyba kupimy jakos w najblizszym czasie taki od 0-18 gk (czyli do 4 lat!) i juz w tym bedziemy wozic... Te foteliki tez maja wkladki i tez sa rozkladane do pozycji prawie lezacej... no i nie chce mi sie wszedzie latac z nosidlem - wole sama Paulinke wyciagac, bo juz z nosidlem jest dla mnie za ciezka !!! A w bagazniku i tak mam wozek parasolke ;D ;D ;D

reklama
ja kolejny fotelik bede kupowac od 9-36kg jest droższy ale rozkłada się wraz z rośnięciem dziecka i starcza do końca bo na końcu zostaje siedlisko. Myśle ze tak na jesień trzeba będzie go kupic Firmy jeszcze nie wiem

ech...wlasnie przynioslam do domku fotelik po Wiktorku i mysle ze on starczy ;D ;D ;D jest jeszcze calkiem przyzwoity - malo byl uzywany :) no ale jak wypralam tapicerke - o matko.... normalnie szok !!!!!
Ola - do 36 kg ??? o rany !!!! Wiktor ma 4 latka jezdzi juz dawno na podstawku tylko a wazy jakies 17kg :) Ale on jest straszna chudzinka :) A moze wiesz do ilu lat trzeba dziecko wozic w foteliku czy na podstawku ???

kurcze to moj brat ma 11 lat i 165cm wzrostu czyli wiecej niz ja, dobrze ze mi nie kaza na podstawce jezdzic! ;D ;D

dziekidziewczynki za slowy otuchy!! juz mi lepiej,Pawel przeprosil mnie juz.ale on im funduje hustawke nastrojów!!!

reklama
Natalio zamówiłam Kacperkowi ciuszki w tym sklepie uva co podałaś linka: body, bluze i spodnie i wiesz co, przysłali mi je z listem: "Gratulacje! Udało się pani złozyć tysięczne zamówienie w naszym sklepie internetowym i dlatego wysyłamy je pani w prezencie w raz z kocykiem." :) :) :) Nieźle co :laugh: Byłam w szoku jak to przeczytałam, szczególnie, że paczka przyszła w dniu moich urodzin :)

A oto ten komplet który zamówiłam w uva:
11113sc.jpg

i kocyk który dołożyli:
22228rk.jpg

Do góry