reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Agnesa ja też mam podobny leżaczek do Wandzi i Kacperek może w nim zarówno leżec jak i siedzieć, ale tez trzeba go przypinać bo właśnie sie zsuwa. Myślę, że dla Kubusia możesz mieć taki bardziej siedzący leżaczek, nic mu się nie stanie, przecież foteliki samochodowe tez takie są. No i nam rehabilitantka kazała nosić Kacperka właśnie tak zgiętego jakby siedział a nawet trochę skulonego tzn podtrzymując jego nózki do góry, wiec nie masz się czym martwić. :)

reklama
Witam,

takimi zabaweczkami sie bawie:
luk7fg.jpg

A to kupila mi mama z tata na wiosne, zeby zadna dziewczyna nie przeszla kolo mnie obojetnie :) Juz wyprane i wyprasowane czeka na odpowiednia okazje :) Ktoras sie pisze? ;)

Oto moja pierwsza super wizytowa koszula :) Taka jak dla taty pod gajer, tylko wersja mini :)
p22511430es.jpg

Reszta to modele bardziej sportowe :) Na spacer z dziewczyna po parku :)
p22511456do.jpg

p22511461id.jpg

p22511489cj.jpg

p22511523rf.jpg

Dzieki za odpowiedz w sprawie lezaczka, chcielibysmy miec taki z mozliwoscia lezenia, bo w takim polsiedzacym nie moze chyba tak male dziecko zbyt dlugo przebywac, a bywa ze Kubus zasypia w lezaczku, wiec wtedy trzeba go przenosic. A to roznie sie konczy :)

Pozdrawiamy!
Agnieszka z Kubusiem

P.S. Zobaczcie! Naprawde smiechu warte - http://media.putfile.com/stancja-u-babci

Agnesa - odlotowe te ciuszki!! Musze popstrykac troche naszych, bo tez mamy kilka w tym doroslym stylu! :D

Kacper dostał rewelacyjne papucie, tak nakładane jak skarpetki, różne częsci pantofla składają się z róznych kontrastowych kolorków, na czubku jest grzechoczący dziabąg, naprawdę super - wkleje później fotkę

ciuszki super, obłednie dzieciaczki w takich rzeczach wygladaja ;D

reklama
paaricia pisze:
Wandzia - i jak te grzechotki na lapki? Fajne sa? Paulinka jest imi zainteresowana?

Paaricia - jasne ze tak.. ja juz wszystkie grzechotki zaczynaja interesowac :) A myszka jest super :) moze kupie jej znowu jakas dzis - jeszcze zobacze jakie beda :)

Do góry