reklama
agnes.kol
Fanka BB :)
Ale super te body kurcze chyba tez takie zamówie
A
aOLA
Gość
Didi jak jest zapinane pod szyją?Bo nie widzę na zatrzaski?
Tez taki chce zamówić ale dopiero na maj i ubrać małego gdy Rafał będzie miał urodziny ;DTaki prezencik
Tez taki chce zamówić ale dopiero na maj i ubrać małego gdy Rafał będzie miał urodziny ;DTaki prezencik
didi
zapinane jest na zatrzaski..
agnes.kol
didi twoje body jest na długi rękaw, a w allegro widziałam same krótkie gdzie zaznaczyłaś że chcesz z długim rękawkiem?
didi
trzba im napisac w mailu jakie sie chce i jaki kolorek a napis bedzie taki jaki zrobi sie na tym projekcie....i mozna jeszcze u mich zamowic czapeczki z imieniem dziecka..
Donia31, ten palaczek jest firmy Baby mix. Jestem z niego bardzo zadowolona, mysle ze Kubus tez, bo bardzo sie przyglada zabawkom i wydaje mi sie, ze swiadomie w nie uderza raczka zeby grzechotaly. Przed dobrych kilka minut potrafi w nie bebnic lapka. Dowiesilam tam jeszcze jedna grzechotke. Z Tiny Love mnie korcilo zeby kupic, ale stwierdzilam, ze troche za duzo kosztuja. A grajaca zabawke mu jedna kupilam i jeszcze dokupie inne.
Wlasnie, moze ktoras z Was trafila na jakas fajna zabawke z pozytywka i ze swiatelkami - odpowiednia do wieku naszych dzieciatek? Bo na allegro nic ciekawego nie widzialam, a do sklepu nie mam jak sie wybrac, bo nie chce Kubusia brac ze soba.
Pozdrawiam,
Agnieszka
Wlasnie, moze ktoras z Was trafila na jakas fajna zabawke z pozytywka i ze swiatelkami - odpowiednia do wieku naszych dzieciatek? Bo na allegro nic ciekawego nie widzialam, a do sklepu nie mam jak sie wybrac, bo nie chce Kubusia brac ze soba.
Pozdrawiam,
Agnieszka
zdanka
Agnesa ja kupiłam Ewie właśnie takiego grającego z kolorowymi światełkami(łapki i nózki świecą) misia ma on kilka melodyjek mówi np."jak się masz?" Ewunia jest nim zachwycona a zresztą wkleje zdjęcie to zobaczysz
kupiłam tą zabaweczke w kiosku ruchu ;D za 8,50+baterie dwa paluszki ;D
kupiłam tą zabaweczke w kiosku ruchu ;D za 8,50+baterie dwa paluszki ;D
reklama