reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Didi jak jest zapinane pod szyją?Bo nie widzę na zatrzaski?
Tez taki chce zamówić ale dopiero na maj i ubrać małego gdy Rafał będzie miał urodziny ;DTaki prezencik

trzba im napisac w mailu jakie sie chce i jaki kolorek a napis bedzie taki jaki zrobi sie na tym projekcie..:)..i mozna jeszcze u mich zamowic czapeczki z imieniem dziecka..:)

Donia31, ten palaczek jest firmy Baby mix. Jestem z niego bardzo zadowolona, mysle ze Kubus tez, bo bardzo sie przyglada zabawkom i wydaje mi sie, ze swiadomie w nie uderza raczka zeby grzechotaly. Przed dobrych kilka minut potrafi w nie bebnic lapka. Dowiesilam tam jeszcze jedna grzechotke. Z Tiny Love mnie korcilo zeby kupic, ale stwierdzilam, ze troche za duzo kosztuja. A grajaca zabawke mu jedna kupilam i jeszcze dokupie inne.

Wlasnie, moze ktoras z Was trafila na jakas fajna zabawke z pozytywka i ze swiatelkami - odpowiednia do wieku naszych dzieciatek? Bo na allegro nic ciekawego nie widzialam, a do sklepu nie mam jak sie wybrac, bo nie chce Kubusia brac ze soba.

Pozdrawiam,
Agnieszka

Agnesa ja kupiłam Ewie właśnie takiego grającego z kolorowymi światełkami(łapki i nózki świecą) misia ma on kilka melodyjek mówi np."jak się masz?" Ewunia jest nim zachwycona a zresztą wkleje zdjęcie to zobaczysz
obraz0392al.jpg

kupiłam tą zabaweczke w kiosku ruchu ;D za 8,50+baterie dwa paluszki  ;D

reklama
Do góry