reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Ok, jak nie to go opchnę na allegro, więc luzik. ;D Tylko, że wczoraj tam byłam i nie przypominam sobie, żebym go widziała, no ale zajrzę i jak nie to trudno.

reklama

Paula
się wykręca twój Paweł po prostu ja bym tak łatwo nie uwuerzyła bo jak się chce to nawet na lampie można se powiesić...
Ale tak serio to ja nawet nie próbowałam tego skoczka wieszać na tym zacisku bo wydaje mi się to nie bezpieczne po prostu i po prostu wkręciliśmy wielki hak w środek futryny, to smo można zrobić i w suficie wkręcić na kołku rozporowym i potem wyciągnąć i zaszpachlować albo wybtać takie miejsce żeby zawiecić sobie na tym haku kwiatuszki w jakimś ładnym wiszącym kwietniku

....tak że jak by mi tak Astek powiedział to by mnie nieżle wpienił ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ::) ::) ::) ::) ::) ;) ;) ;) ;)

Karina swietne rzeczy pokupowalas ! Gaba wyglada oblednie w rozowym  ;D

u Nas po dluzszym zastanowieniu kojec odpada  :p Ada nie potrafi usiedziec w jednym miejscu, lozeczko od urodzenia sluzy do spania, nigdy nie chciala tam siedziec i sie bawic, Ada wiec raczkuje po calym mieszkaniu i to jest przerazajace bo co rusz cos wymysla, czesto znajduje ja pod kibielkiem (mamy podwieszony) i mam wizje jak obija sie o niego glowa  ::) ale nie moge caly czas za nia chodzic, a mieszkanko male i w niecala minute Ada jest juz w lazience, zapierdziela po pokojach jak stara......
narazie wiec zajme sie zmiana wozka i fotelika odpuszczajac kojec.....
spiworek super rzecz - mialam kupic w uk ale nie bylo nic ladnego i tego tez wypatrzylam na allegro tylko czy oby on nie jest za krotki ???

Nati to jest dlugosc i tak sobie mysle, ze chyba ok, napewno posluzy cala zime bo nasze dzieciaczki az tak szybko juz nie beda rosnac, mojej kuzynki cora ma 3,5 roku i ja jej kupuje ciuszki na 104 cm :) aha, wozeczek koniec koncow kupuje chicco i wyralam kolorystyke discovery - dla mnie najladniejsza - zmalpowalam wiec Ciebie Natalka :) nie gniewasz sie ??? ;D

Joeey bardzo dobry wybór chyba jedne z lepszych te wózie.... a fotelik już masz upatrzony jakiś? ja chyba jutro się kopnę po Bebe confort jednaj jak nie to w przyszłym tygodniu na pewno

Paula jak się sprawuje ramatti? nie wydaje Ci się twardy.....? i w ogóle ma jakieś minusy...?

hehehehehehehe ja znowu o fotelikach ;)

ketsa o fotelikach to ja tez intesywnie mysle :laugh: i szczerze musze przyznac, ze 800 zl na fotelik to strasznie duzo ::) ale tlumacze przeciez, ze nie mozna przeliczac bezpieczenstwa dziecka :p jednak, czy np ramatti naprawde jest taki gorszy od maxi cosi ??? tez dobra firma... hmmm
ja jak zwykle zeby cos kupic sprzedaje - wiec pod mloek poszedl nasz wozio wlasnie i podgrzewacz z ktorego juz nie korzystam :)

reklama
ja jeszcze tez fotelika nie kupilam ::) a co do kojcow to ja mam to lozeczko turystyczne i Oskar i tak w nim nie siedzi ::) on caly czas buszuje na nogach ::) raczkuje jak opetany z predkoscia swiatla i ani sie nie ogladne a jego juz w pokoju nie ma siedzi sobie w innym i majstruje przy kabelkach albo szufladach :laugh: :laugh: nie moglam sie doczekac az zacznie raczkowac a teraz bym chciala zeby tej sztuki jeszcze nie mial opanowanej :p bo moj spokoj niestety sie skonczyl :laugh: :laugh:

Ketsa, Joeey dzieki za uznanie w sprawie oczu ;D ;D

Do góry