reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Dziewczynki dziękuję za tak miłą ocenę ubranka :) ciesze się że i Wam sie podoba :D

Donia dziekuję za foto :) musze je wypróbować.

Magi a fotelik suuuper!!! tez nieługo bedziemy musieli kupić ::)

reklama
Magi dzieki Tyle ze nie widze u nich w ofercie modelu Tobi :p ale ja bede kupowac za 2-3msc wiec moze wtedy juz bedzie A wole kupowac od kogos sprawdzonego

Paula - przecudne to wdzianko, bardzo mi sie podoba :)

ja ostatnio kupilam dzieciom po nowym ubranku, ale nie mam zdjec narazie... a kupilam z okazji parapetowy, ktora bedzie w sobote ;D ;D ;D no i dzieci musza jakos ladnie wygladac :)

Olu, jesli sprzedawca na allegro ma duzo pozytywnych komentarzy to raczej na pewno sprawdzony :) ten moj w porzadku, szybko wyslane i dobry kontakt, moze beda mieli jeszcze Tobi.

Wandzia Ty zakupoholiku:)

ja generalnie tez troche tu kupilam ale czekam na wyprzedaze po 20 lipca - wtedy zaszaleje i ubiore Ade na sezon jesienno - zimowy ;D

A ja zakupiłam Gabrysi puzzle piankowe - okazało sie że sprzedawcą jest moja daleka kuzynka i za cenę 1 paczki dostalam 3!

A i oststnio kupilam Gabrysi dresik welurkowy cheeroke i po powrocie do domu okazało sie ze pani zapomniala odpiąć tego klipsa i mam spodenki złączone z bluzą - nie wiem co zrobić bo zniszczyłam rachunek... pomyslą że kradziony! :laugh: :laugh: :laugh: Staralam sie odzyskac rachunek - jest w strzępkach i malo co z niego widac :laugh: zy mial ktoś taki przypadek?

Karina idź do sklepu,weź te strzępki rachunku, oni powinni mic tes zachowane na rolkach rachunki powiesz miej wiecej kiedy kupiłas jaką gotówka płaciłaś i wszystko jest do sprawdzenia , jakpozadny sklep to nie będzie kłopotów :D

taaa... tyle ze cheeroke to w tesco sprzedaja, a to nie jest porzadny sklep hahaha

Karinko - a tam gdzie Twoja kuzynka daleka pracuje nie maja czegos do odkodowania ???

Karina ;D ;D idz i powiedz ze zapomniala Ci na kasie zdjac klipsa powiedz w punkcie obslugi klienta ze wyrzucilas paragon napewno Ci nie odmowia i sciagna a swoja droga te bramki nie zadzialaly jak przeszlas z klipsem ??? ;D ;D

reklama
Do góry