reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Ja wczoraj wybrałam sie do Jysk po basenik i niestety juz ich nie było :-[ - takze pozostaje nam chlodzenie w umywalce ;) .

Puzzle faktycznie tanio a jakie mają wzory?

Dorotko mam prośbę czy mogłabyś kupić mi te puzzle i przesłać, bo w Rossmanie w W-wie nie ma :( wczoraj był Paweł ale niestety nie było. Jesli byłabyś tak dobra i kupiła je dla Kacperka :) oczywiście oddam Ci pieniążki za przesyłkę no i za puzzle oczywiście :)

Karinko dziś chyba będe w Ysku to mogę sprawdzić czy są u nas baseniki jak byś jeszcze potrzebowała...

Czy któraś używa jeszcze pieluch w rozmiarze 3 ..... bo ja miałam właśnie pampersy 3 zwykłe i prawie codziennie cos się stamtąd wydostało (głównie grubszego kalibru...) chciałam zapolować na te pampersy z rzepami elastycznymi....ale nie wiem już czy 3 czy 4 bo moze 4 beda bardziej dopasowane dzieki tym rzepą ......

I jeszcze jedno ile macie w ogóle kompletów pościeli dla swoich szkrabów.... do my do tej pory na zmiane 2 używalismy i dzięki właśnie tym pampersą... musiałam kolejne dwa dokupić i nie wiem czy i to mi wystarczy....

Ketsa te 4 bedą dopasowane bo jak je zobaczyłam to mi się małe wydały ale te elastyczne boczki sa świetne
Ja mam dwa komplety bo nam nic nie wycieka :laugh: :laugh: :laugh:

Pampersy używamy 4, niestety jeszcze na te nowe nie trafiłam.

Pościeli mamy trzy komplety, ale używam (jak narazie) dwóch na zmianę.
Nam nic nie wycieka, "ciężki kaliber" u nas jest jak plastelina - także nie ma co wyciekać.

Wczoraj pierwszy raz zakupiliśmy pieluchy z Biedronki Dada i........... hehe na opakowaniu jest dzieciątko bardzo podobne do "naszej" Gabrysi Karinowej :-)

Pozdrawiam

reklama
my wciąż używamy 3 ale rossmanowskich Mam jedną sztuke 4pampersowych i właśnie dzis mu mierzyłam O wiele za duże :laugh:

pościeli mam dwa komplety i w zupełnosci mi starcza tym bardziej że ostatnio Piotruś śpi bez kołderki i poduszki (wywalał ją z łózeczka to mu zabrałam)

"grubsza sprawa" nam raz uciekła ale dawno temu ;) ;D

Do góry