reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Chyba sie tam jeszcze raz wybiorę, mam nadzieję że mnie nie zaaresztują  :D  .... albo tata spróbuje coś z ty zrobić - tylko tak żeby nie uszkodzić ciuszka.
Wanda - a który hipermarket jest teraz porzadny?! - Biedronka  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Ta kuzynka nie pracuje tylko handluje na allegro.

Gabi - Jak odchodziłam od kasy to zapikał alarm ale gdy wrocilam do kasy to kasjerka stwierdzila ze jak drugi raz nie zadziallo to moge isc, wszystko OK. Więc poszlam sobie....

Wiolus.... rozszyfrowałaś mnie spryciulo!

reklama
Paula komplecik fachowy :) Ja osobiście nie lubię jakichś tam atłasików i innych świecących materiałów, a ten jest baaaardzo ładny :)

Zdanka myślę, że w każdym foteliku dziecko poci się w lecie :( Pewnie w Maxi Cosi też ;) Chyba, że materiał jest z czystej bawełny, a taki chyba być nie może w foteliku ze względu na bezpieczeństwo. My też podkładamy pieluchę tetrową i musi jakoś być ...

Witam!!

Fotelik sam. odebraliśmy wczoraj ze sklepu. Ramatti Olive Sport z dodatkową wkładką dla malucha. Zapłaciliśmy 335,-
www.ramatti.com
Przymierzyliśmy WeroNike do niego - pasuje, spodobał się jej, też sobie go zaznaczyła (nie tak jak Ewunia :-) ) szelki w buźce pociumkała.
I puzzle piankowe na podłoge tez zakupiliśmy - 10 sztuk z cyferkami w opakowaniu, super kolorowy "dywanik" mamy. Kupiliśmy je w Rossmanie za 13,99 :-) tanio, w sklepach zabawkowych oglądałam droższe 30,- - 50,-

Pozdrawiam

Dorotko fajnie ze udał Wam się zakup :) nie wiem czemu ale nie otwiera mi sie strona która podałaś i nie moge zoaczyć :( może wkleisz zdjęcie z wkłądeczką :)

a te puzzle to kiedy kupiłaś teraz bo nie widziałam ich w rossmannie ??? i właśnie jakiej są wielkości?

W maxi cosi tez się poci dziecko wiem bo mam ;D ;D ;D
W taki upał we wszystkim się będzie pocić bo nie ma tam dostępu powietrza

Stronka do fotelika www.ramatti.com.pl

Puzzle w Rossmanie kupowaliśmy w sobotę (15 lipca 2006 roku :) ) nie było zadnej promocji.
10 sztuk w opakowaniu wielkości hmmmmmm tak na oko to jeden kwadracik ma 40 cm na 40 cm - jak wrócę do domu to zmierzę dokładnie. Grubość może z 7-10 mm
Po rozłożeniu wszystkich zajmują mi około 2 metry na 80 cm - coś tak na oko :-)

Życzę aby w Waszych Rossmanach też jeszcze były.
Ja kupowałam w Sosnowcu ;-)

Pozdrawiam

reklama
Przepraszam, że wprowadziłam Was w błąd...
Puzzle piankowe z Rossmana są wymiarów: jeden kwadracik ma 30 na 30 cm (wcześniej pisałam 40x40) - 10 sztuk w opakowaniu za 13,99 - tu sie nic nie zmieniło :)
I w sosnowieckim Rossmanie jeszcze są :-)

Pozdrawiam

Do góry