reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

ja nie lubię Dady - chusteczek twarde są i słabo nawilżone a pieluchy przeciekały bardziej niż rossmana ale teraz jestem zakochana w nowym pampersach i dopóki będą to ich nie zmienie na żadne inne

reklama
Karina zapomniałam napisać - krzesełko cudne ale wkładeczka jeszcze ładniejsza :laugh: :laugh: :laugh:

Ile osob tyle opinii na temat chusteczek i pieluszek:) ;)Moze nie jestem zadowolona z babydream bo mialam tylko te sensitive .Moze Hania ma inne siuski b ote pieluchy rossmanowskie jakos tak dziwnie pachnialy a pielucha nawet nie byla taka mokra.U nas na zadupiu nie ma niestety jeszcze tych nowych pampersow:( :(ale bede cierpliwie czekac ::)

Ja wczoraj pierwszy raz kupiłam pieluchy huggis i od dzisiaj bedziemy je testowac bo tak cały czas miałam pampersa ;D

Paula to sa chusteczki bella takie jasno zieloniutkie delphi chyba jakoś tak cuuuudnie pachną i są mieciutkie póxniej wkleję fotke bo teraz mały śpi ;D

Taki lniany komplecik kupiłam Kacperkowi na chrzciny :) mi się bardzo podoba i myślę że na Kacperku będzie jeszcze ładniej sie prezentował :)

czapeczka i koszulka firmy NIEBO, spodenki SUCRE D´ORGE i sweterek KAPPAHL oraz biało kremowe buciki z materiału przypominającego len :)

komplecikhr6.jpg

sweterekqp7.jpg

17015544dgf6.jpg

Paula miałam dla mai takie same buciki ;) :laugh: :laugh: :laugh: tylko jednego już zgubiłyśmy :-[ :-[ :-[

I jeszcze chciałam dodac że komplecik jest śliczny - kacperek zakasuje wszystkich ;D ;D ;D

No i wreszcie zamówiliśmy fotelik samochodowy dla WeroNiki.
Zdecydowaliśmy się w ostateczości na Ramatti Venus - kolor Olive Sport

www.ramatti.com.pl

Mam nadzieję, że w ŻADNYM wypadku i tak nie będziemy uczestniczyć - OBY. A myślę, że wygodnie to Nisi w nim będzie.

Pozdrawiam

reklama
Paula komplecik do chrztu bardzo ładny , no i przede wszystkim praktyczny bo kazdą rzecz później mozesz załozyc osobno ;D

Do góry