Zdanuś właśnie ja to sprawdzałam ze względu na to że opisy tych aukcji nie są dokładne i gdzie indziej wynalazłam że ta regulacja jest.
Wdze że coś jest na rzeczy z tymi zakresami wagowymi....ale za chiny nie wiem o co chodzi bo na słowo wam nie mogę uwierzyć ale jak by tu były przytoczone jakieś konkretne argumenty to była bym zdolna się przekonać..... ale jakoś takich nie widzę
no właśnie DLACZEGO wydają się wam mniej bezpieczne ??? no nie rozumiem tego..... mnie wręcz przeciwnie wydają się bezpieczniejsze bo po tych 18 kilogramach które osiągnie dziecko dalej jeździ w foteliku dostosowanym do jego rozmiarów. A jeśli jest to fotelik w tym mniejszym zakresie wagowym to dziecko od razu przesiada się na podstawkę.......... co mnie osobiście wydaje się mniej bezpieczne...no ale może się myle.
Agnesa ja jednak na koszty patrze bo nie chce wydawać 800zeta na fotelik szczególnie że nie jeździmy zbyt dużo samochodem (przynajmniej obecnie)....a co do tego wypadku.....to może wiesz jakiej marki był ten fotelik...
Magda kojec świetny właśnie takie mi się podobają