reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

wlasnie czytam o fotelikach - kilka szczegolow:
- za przewozenie dziecka bez fotelika grozi mandat w wysokosci 150zl plus 3 pkt karne,
- nie przesadzac dziecka zbyt wczesnie na nastepny fotelik - powinno sztywno siedziec ;)
- trzeba dobrze zapinac pasy ! nie moga byc obluzowane...klamra powinna znajdowac sie ponizej pepka malucha - dolna czesc pasow musi podtrzymywac bioderka,
- najbezpieczniej usadowic dziecko w foteliku na przednim siedzeniu tylem do kierunku jazdy - jest to zabronione ! w przypadku pobliskiej poduszki powietrznej - jesli tyl fotelika opiera sie o nia lub jest bardzo blisko, wystrzal poduszki potrafi wyrzucic sprzet wraz z dzieckiem

reklama
Ale sie zagrzalam - kupilam serwete na allegro mial byc stan idealny a przyszla cala poplamiona z 2 stron. A babka jedyne co miala mi do zaproponowania na moja uwage to zebym odeslala i dodatkowo pokryla koszty wsylki w 2 strony! Czyli mam wydac 12 zl za przesylke i nic nie miec - sam towar kosztowal 19! Co za oszustka! W sumie moglam przed licytacją poczytac jej komentarze to wiedzialabym czego sie mozna po niej spodziewac. Ale jestem w szoku jak mozna byc tak bezczelnym - oszustka wciska buble ktore sie do niczego nie nadają i jeszcze takie puszcza teksty- to jej cały mail: "złożyłam pani propozycję, może ją pani zaakceptować bądź nie.nic więcej nie ma do dodania", " proszę pani, a czy zna pani sklep który zwaca koszt dojazdu do niego, kiedy klient składa reklamację ?" nawet zdania nie rozpocznie wielką literą o powitaniu i pozdrowieniu nie wspominając. Przepraszam ale musialam sie wyzalic... czy moze ja jestem kopnięta i powinnam pokryć te koszty odeslani jej towaru???

Jutro mam dostac zamowione krzeselko bo sie zamotali z adresem i wyslali je dopiero w piątek.. na szczęście dzwonili iuprzedzili o opóźnieniu.

Karina co za ... nie będę się wyrażać! :mad: :mad: :mad: Taki bym jej komentarz wysmarowała, że skończyłaby się jej allegrowa kariera! :mad: Szczęście w nieszczęściu, że to niedrogi zakup.

a moja kolezanka kupila na moje allegrowe konto stroj kapielowy Victorias secret za 300zl - niemala forsa i ow stroj ze usa wyslany, oczywiscie nie dotarl, a aukcja zakonczyla sie 30 kwietnia, pisze do nich w jej imieniu zeby kase oddali to oni mi, ze wyslali i potwierdzenie nadania tejze niby paczki zalaczyli w zalaczniku, strasze ich mailami, a oni bezczelni wiec wystawie negatywa nie ??? tylko oni tez mi pewnie w odwecie moga ???

Cale szczescie że to drobna kwota ale jak tak mozna pisać że stan idealny - swiadome oszustwo i żadnej skruchy! Oczywiscie wystawie negatywa ale chyba tez dostanę - tylko za co. Ale tak to juz niestety jest.

joeey - kurcze jak to dobrze ze ja stracilam tylko 25 zl. 300 w plecy to sporo. A jakie wczesniej mieli komentarze Ci sprzedawcy? Od 30 kwietnia to juz chyba za długo,....

HMM A MY WSOBOTE KUPILIŚMY eWIE FOTELIK MIELIŚMY DYLEMAT jakią tapicerke wybrać ale na początku włóżyliśmy Ewe do pierwszego lepszgo sprawdzić czy model nam odpowiada i odpukać odpowiadał booo Ewcia zrobiła sobie na nim kupke ale taką że wypłyneła jej duuuuuuuuuuża część na fotelik takie kupsko walneła że nie mieliśmy wyboru ten który nam się najmniej podobał musieliśmy kupić tz.mi się nie podobała a Pawłowi tak ehhh ale co się uśmieliśmy to nasze ;D ;D ;D

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Dobre!!!! No cóż, najważniejsze, że Ewuni się podobał, hi hi hi. :laugh: :laugh: :laugh:

Zdanka, bo Ewunia chciała WŁAŚNIE TEN i żaden inny fotelik, przejrzała Cię córa i podejrzewała,że możesz chciec kupić inny, więc musiała go sobie "zarezerwować". No i dobrze, przynajmniej nie mieliście dylematu i powodu do "kłótni", który fotelik wybrać :D :D :D

reklama

heheheheheh Zdanka no to was Ewcia urządziła.... no ale sposób sobie znalazła....znaczenie terenu..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry