reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Gochna no nie wiem czy sie wyklucza wydaje mi sie że jednak da sie cos znależć z dużymi kołami ale w miare małego .Wiadomo że z takimi kołami to nie bedzie w rozmiarach parasolki ale ja jestem z naszego bardzo zadowolona a że nie musze go specjalnie nosić własnymi rękami to nie narzekam, a poza tym to nim nawet po schodach się dobrze śmiga przez te koła.
http://www.allegro.pl/item113890535_super_marlin_4_beige_traxx_hauck.html

reklama
Krzesełko już zamówiłam  ;D , a fotelika jeszcze nie  :mad:  - poczatkowo myslalam o tym do 36 ale chyba jednak nie ma to sensu - tyle lat w jednym krzeselku???? Cały czas sie zastanawiam.
Ketsa - oczywiscie że widzialam Twojego  posta z linkami - cofalam sie do niego jeszcze wczoraj. Ten Deltim jestfajny ale ten stelaż metalowy niezbyt mi sie podoba, wolałabym taki z plastikową bazą. Ale wszystko ma swoje plusy - dzidzius bedzie wyzej i to bedzie chyba bardziej zadowolony.

Czy wiecie coś o fotelikach Ramatti?

Karina
no właśnie za piękny nie jest....ale za to funkcjonalny Kurcze to mi namieszałyście z tymi fotelikami do 18kg no to bede sie teraz od nowa nad tym zastanawiac.........
A ramatti ma Natalka chyba ....tylko ona ciągle bez netu to nic się nie dowiemy...

Karina ja ogladalam Ramatti te takie fajne ze zwierzatkami z limitowanej serii na zywo widzialam i sa bardzo fajne i rozkladaja sie w 3 pozycjach ;D

o ten mi chodzilo zdjecia z allegro nie znalazlam roznicy miedzy tym a maxi-cosi jedynie w cenie ;D

zyrafa.jpg

Gabi - No wlasnie o tych myslalam, tylko nie znam opini uzytkownkow na ich temat. Zalezy mi glownie na bezieczenstwie i wygodzie maluszka.
Wygladają bardzo ladnie.

a jeszcze chciałąm sie pochwalić ze mamy kojec, zdjecia wstawie wieczorem jeśli mi starczy ciepliwości, jest ogromny tak jak chciałam więc Ida ma kupę miejsca tylko niestety ja prawie nie mogę sie dzięki temu poruszać po kuchni ;D

Ketsa dzięki :laugh:

Ketsa bardzo fajny ten Twój wózio tyle ze wazy dokładnie tyle samo co mój a po złożeniu jest nawet większy a ja mam małe auto (suzuki samurai) jedynie kólka ma większe, gdybym nie miała wcale wózka to pewnie bym taki kupiła a tak to bez sensu, więc tez nie kupuje na razie nic bo ten co mam sprawdza sie ogólnie niezle tylko własnie jest ciężki

reklama
Hej hej!
Znow mnie sto lat nie bylo ze wzgledu na brak czasu.
Wiem ze temat fotelikow jest walkowany, nie czytalam bo mnie to jeszcze tak bardzo nie interesowalo, ale teraz nie mam wyjscia - musze kupic fotelik 0-18 kg. Kupilismy samochod i cos paskudnik krotkie pasy ma, nie obejmuje naszej kolyski :( wiec musimy i koniec. Jakie kupujecie foteliki?? Zdazylam sie zorientowac wstepnie ze Ramatti, fajne one sa?? Na allegro widzialam foteliki chicco vector, czy ktoras z Was ma taki?? :) Pzdr.

Do góry