reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Fotelik sam. - my kupujemy Deltima Mały podróżnik :-)
no chyba, że znajdziemy jakiś tańszy a równie solidny

Amelka - Twój wózio obejrze osobiście na spotkanku w Krakowie :-) my mamy na razie BebyMerca - bardzo ciężki ;( - będzie nas widac z daleka, bo wózek pomarańczowo- żółty

A pieska my tez jeszcze takiego nie mamy

Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny, ja mam ten fotelik do 18kg i wydaje mi sie ze do 36 to duza przesada... ja wazylam 36 kilo jak mialam 15 lat !!!! no dajcie spokoj, dzieciak cale zycie nie bedzie w foteliku jezdzil... lepiej kupic taki do 18, a pozniej juz sama podkladke - Wiktor ma 4,5 lat i jezdzi juz daaaawno na podkladce i uwazam ze to nie jest przesada z mojej strony - on wazy 17kg !!! moglby jeszcze jezdzic w tym foteliku... ale bez przesady - takie moja zdanie :)

Karina - a wiesz ze rzeczywiscie nakryc glowy ma sporo ;D ;D ;D ale z jednego rozowego wlasnie kapelusika juz wyrasta pomalu, wiec trzeba bylo nowy w tym kolorze :)

Deltim Mały podróżnik jest od 9 - 36 kg :-)
- jego własnie pożna rozkładac na częsci pierwsze (zostaje sama podkładka).
Według mnie po co potem kupowac samą podkładkę jak moze zostac z takiego wasnie fotelika - a cena jeszcze nie jest taka wygórowana - moje skromne zdanie :-)

Graco, MaxiCosi, Chicco - to już chyba droższe firmy

Dor no właśnie Deltim też mi w oko wpadł.....

Wańdzia ale te do 36 kg rozkładają sie na części dla różnych grup wagowych i też na samą tą podkładkę właśnie tak że jak będzie mi chciał Maks jeżdzić w foteliku to bede z tego powodu szczęśliwa (bo jakoś w takiej formie bezpieczniejszy mi sie wydaje) a jak nie to właśnie po prostu poodpinam wszystko i zostanie sama podkładka. cenowo wychodzi bardzo podobnie (jak nie taniej nawet) i nic nie trzeba już dokupować

Ale jednak musze w sklepie rozeznanie zrobic bo samo siedzenie przed kompem dużo mi nie da.

Ketsa - a no chyba ze tak... gorzej jak Maksio bedzie mial rodzenstwo i nie bedzie chcial oddac swojej podkladki :p hehehe

Dor no dokładnie tak jak piszesz a z tego co widze nawet tych firm foteliki w zakresie 9-36 wychodzą taniej niż tych samych firm w zakresie 9-18 a do tego trzeba pozniej właśnie jeszcze dokupic podkładkę

Wańdzia heheheh to bedzie losowanie i ktos bedzie musiał jeżdzić w bagażniku albo saute

Amelka no ja jednak zdecydowalam sie na coneco cos mnie podkusilo czy bede zalowac to sie okaze ;D

dzis mnie doluje jedna mysl wyczytalam ze spacerowki sa od 12 miesiac ??? dziwi mnie dlaczego ???

my fotelika na razie nie zmieniamy więc się nie wypowiem, pewnie za jakiś czas będe Wam znowu zawracać głowę tym tematem ;D bo na razie nie chce mi sie to zagłębiać ale jakoś bardziej przemawia do mnie to co napisała Wanda :) tym bardziej ze ona pisze z własnego doświadczenia. Mysle ze my tez jak juz bedziemy zmieniać to raczej na taki do 18 kg

reklama
Ketsa a jeszcze pytanie do Ciebie bo pisałaś ze u Was raczej terenówka sie sprawdza dlatego nie masz problemu z wózkiem, a ja właśnie dlatego mam problem z wózkiem bo chciałabym cos małego, lekkiego z dużymi kołami a właściwie jedno wyklucza drugie, wszystkie parasolki czy spacerówki mają kólka malutkie. Czym w takim razie podróżuje Twój syncio ??? :)

Do góry