reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Ano Wandzia jak widzisz moja droga juz w zamierzchlych czasach byly chodziki! :) A co do podlogi mamy kocyk, na nim maty edukacyjne i na tym szalkejemy, chyba ze sie wyturlamy na goly parkiet, ale wtedy ja spowrotem tam klade.

Magi - z pieskiem to bym tez Leny nie zostawiala na podlodze. A jezeli chodzi o zabawe to moze powinnas ja byla pollozyc a nie posadzic.....? chyba ze nie lubi. Moze jakby sie nie uderzyla to by polubila....

Sorbek - ja mam wlasnie tego Zappa. Ale jego nie polecam. Jak pisalam ja mam tylko jako stelaz do fotelika i do tego jest genialny bo ma minimalne rozmiaty i wage i jezdzi sobie non stop w autku, kupilam uzywany. On jako spacerowka moze byc pewnie sporadycznize uzyty ale tylko sporadycznie bo sie nawet do spania nie rozklada...

reklama
joeey pisze:
didi fajowy plecaczek z Kubusiem  ;D tez mi sie takie podobaja, tylko to dla Ciebie ??? bo Alutek to jeszcze chyba za maly na wyprawy z plecakiem  ;) :laugh: :laugh:
Asiu wiesz, ze ja bylam do niedawna zdecydowana na ten wozek ale niestety przy blizszym spojrzeniu brakuje mu oparcio-palako-tacki dla dzieciaczka, a takze kosza na zakupy no i nie rozklada sie do plaskiego  :p no i na zime tez sie chyba nie nadaje  :(

Cale szczescie ze olalas ten wozek! Patrz moj poprzedni post!

ja też jestem przeciwniczka chodzików Ostatnio czytam o nich same złe rzeczy Lekarze polecaja chodziki-pchacze i taki mam zamiar zakupić

to jest pewnie cokolwiek co ma koleczka a do czego dzidzi nie wkladasz... i dziecko tylko pcha za te koleczka, ale jak juz samo potrafi wstac i chodzic :) To zapewne jest lepsze rozwiazanie niz chodzenie z dzieckiem za raczki caly czas :)

co do chodzików ja  ;D juz sobie upatrzylam bo jest boski mozna na min jezdzic i go pchac i ma jeszcze te klocuszki co je niby polyka  ;D taki hipcio wlasnie chodzik pchacz  ;D ;D ;D on jest wogole od 6 m-ca ::) ma 5 tych klocuszkow ale dokupie Oskarowi wiecej i bedzie mial frajde bo tye klocuszki tez sa swietne ;D ;D

109105380

106293875_2

Gabi zajefajny ;D ;D ;D Ty to zawsze takie ciekawe rzeczy upatrzysz !!! ;D
Natalia naprawde bardzo fajny wozeczek, swietne funkcje no i Ingusia zdecydowanie do wysciskania ;)
steffi to samo co powyzej: tylko wycałować Kubusia :laugh: krzeselko prezentuje sie w rzeczywisctosci o niebo lepiej niz na tym wczesniejszym zdj. chodzi o kolorki :)

reklama
Pewnie tez fajnie kosztuje ;)

Steffi ja tez nie bralam pod uwage tego kolorku a widze ze jest bardzo ladny :) Ja wybralam kolorek bezowo-oliwkowy bo sie komponuje z bezowymi wykonczeniami, bardzo podobal mi sie blekitny ale wykonczenia mial czarne, jak tak mozna spaprac ;)

Pamcia, Oliwcia i lezenie ;) A jak umie siedziec to w ogole ;) umie sie bardzo ladnie bawic ale na siedzaco, lezac caly wysilek koncentruje na tym zeby sie podniesc i tak bida wychyla glowe i luka sobie, heh ;)

Do góry